Mjölkuddsvägen 21 / Mjölkudden / Luleå

Kvadratsmart och trivsam trea på klassiska och omtyckta Mjölkudden

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
72/4 kvm
Avgift
3 047 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölkuddsvägen såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Mjölkuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående ljus trea med generös takhöjd, fint ljusinsläpp från flera väderstreck, fina ytskikt och modern utrustning.
Kvadratsmart och trivsam hörnlägenhet i fint skick med t ex nytt, stiligt kök som ger exklusiv känsla med svarta gnistrande granit-bänkskivor och andra fina detaljer! Smakfulla ljusa tapeter med fondväggar som ombonar och ger hemtrevnad.

Mjölkudden i Luleå, HSB är en välskött och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller välskött innergård, grillplats, lekplats samt övernattningsrum, festlokal, tvättstuga, bastu, välutrustat gym, hobbyrum, cykelrum mm. I den låga månadsavgiften om 3 047 kronor ingår bredband, kabel-tv, vatten, värme, tilläggsförsäkring bostadsrätt och ett väl tilltaget förråd på entréplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mjölkudden

Till området tillhör även delområdena Munkeberg, Guldkusten, Ankarkronan, Radiomasten, Tuna och Notviken.

Allmänt om område

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Området trafikeras av Luleå lokaltrafik busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden. Här finns flera lägenheter och villor. Ett tryggt bostadsområde där det finns något för alla. Två hyreshusområden på Mjölkuddsvägen och Tunastigen. Många bostadsrättsföreningar som Munkeberg, Mjölkudden, Luleåhus nr 13, Ankarkronan, Radiomasten, Senioren och bostadsrättshus Brf Segelbåten. Flera villaområden med bebyggelse från 50-60-70-tal med enstaka nybyggnationer och den allra finaste delen som i folkmun kallas för "Guldkusten" med strandläge i sydväst efter Slipvägen, här hittar vi de dyrare villorna i Luleå stad. Fina cykelvägar efter strandlinjen in mot stan där man också får uppsikt över alla små fina sandstränder i bästa solläge. Cykel- och gångvägar i Luleå är välutvecklat som ett spindelnät över hela stan och du kan ta dig i stort sett överallt!

Service & fritid

Mjölkudden har livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, folktandvård, kyrka, kiosk, pizzeria, idrottsplats, sporthall, gym, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad och småbåtshamn.

Historik

Förr i tiden var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Namnet Mjölkudden kommer från att man varje dag rodde mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Under sent 1950-tal började det moderna Mjölkudden byggas. 1969 invigdes Mjölkuddskyrkan, som är en centralkyrka med kupol i aluminium.

Barnomsorg

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), en MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.