Munkebergsgatan 14 / Mjölkudden / Luleå

Ljus och luftig trerumslägenhet med centralt, naturnära och havsnära läge

Slutpris
1 555 000 kr
Boarea/biarea
74/4 kvm
Avgift
3 534 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkebergsgatan såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Munkebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en luftig och hemtrevlig lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. I det här hemmet kan vem som helst trivas.

Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. I det stilrena, sociala och härliga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, generös takhöjd och plats för både soffa och matgrupp. Köket är funktionellt, lite äldre men ändå fräscht med påkostade material som bänkskivor i granitsten, Puustelli köksinredning i ton "mahogny" samt ljuslaserat parkettgolv mm. I det funktionella, helkaklade badrummet finns toalett, dusch, invikbara duschväggar mm. "Master bedroom" är stort, luftigt inbjudande med plats för dubbelsäng och har hel vägg garderober med inredning som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Båtsmannen i Luleå, HSB är en solid, lågt belånad och gammal förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, cykelrum, gym, en trevlig innergård, hobbyrum och soprum. Det är inte ofta det kommer ut en 3:a till försäljning i denna solida förening, så passa på!

Här bor du vid ett av Mjölkuddens bästa lägen, med busshållplats ett stenkast från lägenheten. Strandpromenad efter älven ligger på nära avstånd och innerstan med handel och nöjen finns med en kort bilresa, alternativt 20 minuters promenad bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Luleå har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mjölkudden

Till området tillhör även delområdena Munkeberg, Guldkusten, Ankarkronan, Radiomasten, Tuna och Notviken.

Allmänt om område

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Området trafikeras av Luleå lokaltrafik busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden. Här finns flera lägenheter och villor. Ett tryggt bostadsområde där det finns något för alla. Två hyreshusområden på Mjölkuddsvägen och Tunastigen. Många bostadsrättsföreningar som Munkeberg, Mjölkudden, Luleåhus nr 13, Ankarkronan, Radiomasten, Senioren och bostadsrättshus Brf Segelbåten. Flera villaområden med bebyggelse från 50-60-70-tal med enstaka nybyggnationer och den allra finaste delen som i folkmun kallas för "Guldkusten" med strandläge i sydväst efter Slipvägen, här hittar vi de dyrare villorna i Luleå stad. Fina cykelvägar efter strandlinjen in mot stan där man också får uppsikt över alla små fina sandstränder i bästa solläge. Cykel- och gångvägar i Luleå är välutvecklat som ett spindelnät över hela stan och du kan ta dig i stort sett överallt!

Service & fritid

Mjölkudden har livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, folktandvård, kyrka, kiosk, pizzeria, idrottsplats, sporthall, gym, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad och småbåtshamn.

Historik

Förr i tiden var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Namnet Mjölkudden kommer från att man varje dag rodde mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Under sent 1950-tal började det moderna Mjölkudden byggas. 1969 invigdes Mjölkuddskyrkan, som är en centralkyrka med kupol i aluminium.

Barnomsorg

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), en MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.