Nyckelpigevägen 1 / Rutvik / Luleå

1½-plansvilla i strålande skick!

Slutpris
3 180 000 kr
Boarea/biarea
157/79 kvm
Driftkostnad
49 457 kr/år
Tomtarea
1 271 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på nyckelpigevägen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på nyckelpigevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rutvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Rutvik och denna tvåplansvilla om sex rum och kök. Ett modernt och välplanerat boende i oklanderligt skick med utmärkt planlösning.

Huset består bland annat av ett stilrent, modernt och öppet kök med exklusiv bänkskiva och en trevlig köksö. Här finns ett rymligt och trivsamt vardagsrum som ger gott om plats för soffa och matgrupp. Fyra sovrum. Två badrum varav ett stort, fräscht med dusch, bastu och golvvärme. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet. Stort dubbelgarage i anslutning till huset.

Huset står på en fin trädgårdstomt med välskött gräsmatta och friggebod.
Rutvik är en mycket trivsam och uppskattad del av Luleå, perfekt för barnfamiljen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rutvik

Rutvik består av delområdena Rutvik tätort, Rutvik landsbygd, Flarken, Brännan, Rutvikssund och Näset.

Centralt & naturnära

Rutviks fördelaktiga läge nära Luleå (ca 1 mil) har starkt bidragit till en nybebyggelse. Men vad historien visar har Rutvik varit ett populärt område sedan 700 år tillbaks. Det är kanske annat som lockar människor att bosätta sig i byn nu än det var då. Här bor man med närhet till fin natur med skog och ängsmark runt knuten. I byn finns en pizzeria samt Rutviks Handelsträdgård som idag drivs av tredje och fjärde generationen. I dagsläget har de ingen egen närbutik men då E4:an ligger i direkt anslutning tar man sig snabbt iväg till Storheden som är Luleås stora handelscenter med matvarubutiker, klädbutiker och för barnen finns även ett Leos Lekland och 360 Trampolin Center.

Idrott & hälsa

Rutvik har en lokal idrottsförening, kallad Rutviks SK som är en anrik förening som bildades 1938. Klubben har fostrat orienterare, fotbolls- och ishockeyspelare på hög nivå. Idag finns tre sektioner, fotboll, ishockey och längdskidåkning. Till och från spelas också innebandy, en aktivitet som eventuellt kommer att utökas då det finns planer på att bygga en ny sporthall i byn. Här finns även en jaktklubb och så Luleå Golfklubb med Sveriges nordligaste 27-hålsbana.

Familjeliv

Det finns en förskola i byn som heter Gnistan som tillhör Gammelstads upptagningsområde där även Bäckhagen, Storsand och Kyrkbyns förskola ingår. Grundskolan heter Rutviksskolan och är en låg- och mellanstadieskola med förskoleklass (F- åk 6). Högstadiet bussas barnen till skolan i Gammelstad. Under lediga dagar är friluftsmuseet Hägnan ett populärt ställe att fara till med familjen, som ligger bredvid Världsarvet Gammelstads Kyrkstad, ca 5 min med bil. Under hela året har museet ett rikt och varierat utbud med aktiviteter och händelser för alla åldrar. Bl.a. under sommaren kan man träffa några av djuren från bondgården, baka bröd som de gjorde förr i tiden, vara med på midsommarfirande, shoppa i lanthandeln, på vintern brukar det vara julmarknad och eldfest som lockar.

Kommunikation

Luleå lokaltrafik samt Länstrafikens busslinje nr 14 passerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.