Ringgatan 53 / Skurholmen / Luleå

Slutpris
950 000 kr
Referensnummer
149 044
Boarea
60 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Driftkostnad
160 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan 53 såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Luleå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skurholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helrenoverad gavellägenhet om 2,5 r.o.k. på vån 2. Ombyggd planlösning vilket ger ett stort härligt kök med fina arbetsytor. Balkong i härligt sydvästläge. Genomgående enhetligt snyggt golv i hela lägenheten. Borttagen innervägg skapar mycket trevlig umgängesyta med kök, matplats och vardagsrum som flyter i ett. Suveränt bonusutrymme med ett "extra" mindre rum, kan fungera som exempelvis sovrum eller arbetsrum. Parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.