Rökvägen 35 / Mjölkudden / Luleå

Öppet hus med centralt, attraktivt och familjevänligt läge

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
149/32 kvm
Driftkostnad
44 867 kr/år
Tomtarea
1 070 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Rökvägen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Rökvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inbjudande och modernt hus med centralt, attraktivt och familjevänligt läge på klassiska, omtyckta och trivsamma Mjölkudden. Välkommen till villa om sju rum och kök på Rökvägen 35! Här stiger du in i ett inbjudande och öppet hem om 149 mycket välskötta kvadratmeter med sociala ytor, härlig atmosfär och behagliga färgval. 

Härlig hörntomt på den lilla villagatan om 1070 m², huvudsak gräsmattetomt med två stora trädäckade uteplatser men också en riktig grillplats med bänkar runt om. Här kan man verkligen njuta av våra fina somrar där uteplatserna nyttjas som samlingsplats under den ljusa säsongen, lättmöblerade ytor med loungedel på båda uteplatserna. Luftig, fin tomt med bred grusad infart som ger plats för många fordon, även husbilen om behov finns.

1 ½ plans villa med takkupa för trivsamt ljusinsläpp på övre plan och vidbyggt garage. Öppen fin boyta som gjord för umgänge, kök och vardagsrum i ett som avdelas med köksö dessutom löper matrum öppet i vinkel, altandörrar ut till de stora uteplatserna, ena på entrésidan s/sv och den andra från matrum ut till nordostsidan dit kvällssolen når över tak och från västerläget. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, fyra sovrum idag varav två på övre plan med eget allrum. Fräscha våtrum som består av badrum / badkar, tvättstuga med extra WC samt bastuavdelning.

Perfekt beläget i Mjölkuddens hjärta mitt i området. Kyrkan ligger inom gångavstånd och innerstan med handel, restauranger och andra nöjen finns en cykeltur bort. Dessutom har man Storhedens handelsområde en kort bilresa från bostaden.

Endast förbokade visningar, föranmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mjölkudden

Till området tillhör även delområdena Munkeberg, Guldkusten, Ankarkronan, Radiomasten, Tuna och Notviken.

Allmänt om område

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Området trafikeras av Luleå lokaltrafik busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden. Här finns flera lägenheter och villor. Ett tryggt bostadsområde där det finns något för alla. Två hyreshusområden på Mjölkuddsvägen och Tunastigen. Många bostadsrättsföreningar som Munkeberg, Mjölkudden, Luleåhus nr 13, Ankarkronan, Radiomasten, Senioren och bostadsrättshus Brf Segelbåten. Flera villaområden med bebyggelse från 50-60-70-tal med enstaka nybyggnationer och den allra finaste delen som i folkmun kallas för "Guldkusten" med strandläge i sydväst efter Slipvägen, här hittar vi de dyrare villorna i Luleå stad. Fina cykelvägar efter strandlinjen in mot stan där man också får uppsikt över alla små fina sandstränder i bästa solläge. Cykel- och gångvägar i Luleå är välutvecklat som ett spindelnät över hela stan och du kan ta dig i stort sett överallt!

Service & fritid

Mjölkudden har livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, folktandvård, kyrka, kiosk, pizzeria, idrottsplats, sporthall, gym, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad och småbåtshamn.

Historik

Förr i tiden var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Namnet Mjölkudden kommer från att man varje dag rodde mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Under sent 1950-tal började det moderna Mjölkudden byggas. 1969 invigdes Mjölkuddskyrkan, som är en centralkyrka med kupol i aluminium.

Barnomsorg

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), en MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende. Fler populära skolor i närområdet som grundskolan F-9 Nya Läroverket Bergviken/Östermalm samt Östra skolan inne i stan. Rikligt med gång- och cykelbanor i stan som ger en skyddad färdväg hela vägen från Mjölkudden / Munkeberg. 5 min cykelväg för barnen (1,4 km enligt Google).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.