Sandviksgatan 37 A / Centrum / Luleå

Välkommen till Brf Gåsen 14

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
1 792 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandviksgatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Sandviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Gåsen 14!

1,5:A om 42 m², så nära en 2:A du kan komma! Vill Du bo centralt, med hiss i huset, ha en rymlig inglasad balkong i fint läge, en riktigt låg månadsavgift (1 792 kr där allt ingår) samt en otroligt smart planlösning? Då har Du hittat hem!

Ljus, luftig, fräsch lägenhet i en av stans mest solida föreningar! Låg månadsavgift där allt ingår dvs. värme, vatten, hushållsel, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, tilläggsförsäkring bostadsrätt. Bostaden är i fint skick och känns välkomnande direkt i den öppna, luftiga entréhallen. Enhetlig askparkett genomgående samt övervägande ljusa väggar (förutom sovalkov), Ikea-köksinredning i högblankt vitt kombinerad med lyxiga svarta granitbänkskivor och så helkaklat badrum med fräsch inredning och duschhörna bakom invikbar glasdörr.
Köket är riktigt användarvänligt med bra plats för köksbord och rörelseyta för matlagning, ett riktigt kök helt enkelt! Detsamma gäller vardagsrum, i bra storlek samt direktutgång till södervänd inglasad balkong. Även sovalkov, som ligger i anslutning till vardagsrum, är väl tilltagen, rymmer dessutom tre garderober.

Centralt läge mot den nästan helt otrafikerade delen av Sandviksgatan. Kom & köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luleå centrum

Centrum består av delområdena Innerstaden, Norra hamnen, Gültzauudden, Västra stranden, Oscarsvarv, Södra hamnen, Stadsviken, Charlottendal och Östermalm.

Staden vid vattnet

Hela Luleå centrum är omringat av vatten med Norra Fjärden i norr, Lulefjärden i väst till Gråsjälfjärden i söder samt Skurholmsfjärden i öst. Vilket möjliggör fantastisk vy var du än bor och badplatser med sandstränder, bl.a. vid Gültzauudden. Väldigt vackert med alla natursköna promenad – och cykelstråk genom hela stan. Under sommarsäsong går det turbåtar från Södra Hamn ut till Luleås fantastiska öar i skärgården med t ex vår extra fina riviera Klubbviken som har restaurang och lång sandstrand mot öppet hav. Under vinterhalvåret används isvägarna flitigt för motionsrundan ut till Gråsjälören (Lions har försäljning) men också för att delta i aktiviteter som anordnas, tävlingar som löpning, hinderbanor, långfärdsskridskor, pimpel, bilrace mm.

Nöje & kultur

Luleå centrum har något för alla! Här finns de stora butikskedjorna, plus mängder av butiker du inte visste fanns men alltid har saknat. Det finns gott om caféer, restauranger och ett pulserande nattliv. I Kulturens hus finns ett bibliotek men även ett brett utbud av olika evenemang erbjuds här, såsom föreläsningar, shower och konserter mm. Vill man vara riktigt kulturell så finns Norrbottensteatern i Norra Hamn, Sveriges första länsteater.

Sport & fritid

Många sportaktiviteter finns runtomkring centrum, vare sig man vill utöva idrott själv eller stötta Luleås olika idrottsklubbar som många spelar på hög elitnivå. Bl.a. kan man gå och se basket i Luleå Energi Arena, eller heja fram Luleå hockeys dam - och herrlag i Coop Norrbotten Arena. Under vintertid kan man vandra ut på isbanan som möjliggör såväl promenader som sparkturer och skridskoåkning. Isbanan går från Norra hamn runt Gültzauudden till Södra hamn samt ut till Gråsjälören, en liten ö där man kan grilla eller äta våfflor. Fantastiskt fint! Andra aktiviteter som finns i stan är t.ex. bowling, minigolf, badhus, spa och gym.

Familj & skola

Allt man kan tänkas behöva finns i centrum som t.ex. flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, folktandvård, buss- och tågstation. Samt skolor för alla åldrar, fem förskolor, en låg – och mellanstadieskola (F-6), en högstadieskola (7-9) och Luleå Gymnasieby.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.