Sandviksgatan 25

Sandviksgatan 25

Slutpris

1 495 000 kr


Centrum— Luleå

Sandviksgatan 25


Slutpris
1 495 000 kr

Centrum— Luleå

Underbar utsikt på våning 5!

Högt upp i huset med härlig inglasad balkong som bjuder på trevlig vy över hustaken och med sjöglimtar av Gråsjälsfjärden!

Öppen, trivsam planlösning med fint ljusinflöde från två väderstreck, 2 r.o.k om 56 m², våning 5. Entréhall som löper öppet in mot bostadsytan och rymligt matrum som ligger praktiskt intill arbetskök. Sovrum och vardagsrum i fil intill. Bra med förvaring i ett par fastbyggda garderober samt stor klädkammare, en framtida "walk-in closet" för den som ser möjligheten att inreda. Badrum med dusch är helrenoverat 2006, helkaklat och fräscht i vitt med grått golv, här får du även plats med toppmatad tvättmaskin (vilket följer med i köp).

Brf Luleåhus nr 10 är en stabil förening som under 2019 /20 genomfört takbyte med installation av solceller (vid intresse så kan föreningens medlemmar följa produktionen via länk (solel från solcellerna). I månadsavgiften på 2 994 kr ingår VA, värme, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Bredband indraget, eget abonnemang bekostas av den boende. Enhetsmätning för hushållsel, debiteras på hyresavin.

Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden. Föreningens medlemmar har även tillgång till tvättstuga samt stort cykelförråd i källaren, övernattningsrum med egen ingång finns vid entrén. Gemensam bastu finns i ett grannhus.

I området finns fina promenadstråk längs med vattnet runt hela centrumhalvön, Södra hamn och runt Varvets fina grönområden vidare mot Gültzauuddens badplats och vidare längs vattnet till Norra hamn och innerstan. Många trevliga restauranger på vägen, vacker natur samt badplatser mm. Kort promenadavstånd till innerstan med handel, nöjen mm. Ny Coopbutik tvärs över gatan på Varvet och Västra Varvsgatan. Närhet till busshållplats med busslinje som anknyter till flygplats och LTU.


Boarea/biarea
56/4 kvm
Avgift
2 994 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.