Sjögatan 7 B

Sjögatan 7 B

Slutpris

1 900 000 kr


Bergviken— Luleå

Sjögatan 7 B


Slutpris
1 900 000 kr

Bergviken— Luleå

Luftig, fin 3:a i mysiga Bergviken

Här bor du i ett fint, äldre bostadsområde som innebär fin miljö med grönska, mysiga gator med blandat bestånd, närhet till naturområden, skogsstigar, kajakklubb, badstrand och promenadavstånd in till innerstan. Cykel-/ gångvägar till Luleå Universitet, närhet till mataffärer, systembolag och Coop Arena bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt vad Luleå har att erbjuda.

Bekvämt belägen, endast en trappa upp, hela 76 m² fördelad på tre rum och kök i solid, stabil HSB-förening, brf Snöklockan, med lugnt och fint läge på området!

Lägenheten är bra i storlek, boytan känns ljus & luftig med fina trägolv i stor del av bostaden. Två rymliga sovrum med ljusinsläpp från nordost, luftigt vardagsrum med rundgång från kök och hall, köksmatplats som rymmer lite större matbord samt bra med arbetsyta i köksregionen. Soligt ljusinsläpp i kök samt vardagsrum med balkong i fint sydvästläge. Entréhall med klädupphäng fortsätter i vinkel in mot sovrumsdelen som därmed ligger avskild från sällskapsytorna, klädkammare och badrum med dusch ligger i direkt anslutning. Eget förråd samt s.k. matkällarförråd tillhör lägenheten.

Här bor man toppenfint med en låg månadsavgift på endast 3 644 kr. Tillgång till gemensamma utrymmen som bastu med relax, samlingslokal, tvättstuga. Inom föreningen finns tvättstugor i varje hus på källarplan, grovtvätt finns på Sjögatan 5 A där även bastu / relax och hobbyrum finns. I varje hus finns även ett skyddsrum där man får förvara cyklar och sparkar.


Boarea/biarea
76/4 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.