Snövägen 371 / Björkskatan / Luleå

Ljus tvåa på Snövägen i bästa hörnläge, underbar & mysig uteplats med utsikt "kullarna" mot Porsön.

Slutpris
1 165 000 kr
Boarea/biarea
64/4 kvm
Avgift
3 144 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snövägen såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Snövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkskatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna tvåa finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är genomgående ljus och har bästa hörnläge med två uteplatser. Trädäckad altan vid entrén med morgon - och förmiddagssol samt den andra uteplatsen, ligger fint mot grönområde i bästa sydvästläge. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Lägenhetens kök är i trevligt äldre skick, med bra skåpförvaring och gott om utrymme för matplats. Köket har öppen planlösning mot entréhall, samt vardagsrum som är trivsamt, rymligt och luftigt med ljusa väggar och parkettgolv. Badrum med ljus våtrumsmatta på golv och vägg är funktionellt med toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt torkskåp. Finns även en rymlig klädkammare att inreda efter tycke och smak, alternativt använda som extra litet sovrum.

Cykel- och gångavstånd till mataffär, gym, vårdcentral, apotek, fina strövområden, Porsön med bl.a. Universitetet. Här kan man verkligen ge uttryck för läget, läget, läget!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration