Snövägen 371 / Björkskatan / Luleå

Ljus tvåa på Snövägen i bästa hörnläge, underbar & mysig uteplats med utsikt "kullarna" mot Porsön.

Slutpris
1 165 000 kr
Boarea/biarea
64/4 kvm
Avgift
3 144 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snövägen såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Snövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkskatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna tvåa finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är genomgående ljus och har bästa hörnläge med två uteplatser. Trädäckad altan vid entrén med morgon - och förmiddagssol samt den andra uteplatsen, ligger fint mot grönområde i bästa sydvästläge. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Lägenhetens kök är i trevligt äldre skick, med bra skåpförvaring och gott om utrymme för matplats. Köket har öppen planlösning mot entréhall, samt vardagsrum som är trivsamt, rymligt och luftigt med ljusa väggar och parkettgolv. Badrum med ljus våtrumsmatta på golv och vägg är funktionellt med toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt torkskåp. Finns även en rymlig klädkammare att inreda efter tycke och smak, alternativt använda som extra litet sovrum.

Cykel- och gångavstånd till mataffär, gym, vårdcentral, apotek, fina strövområden, Porsön med bl.a. Universitetet. Här kan man verkligen ge uttryck för läget, läget, läget!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Björkskatan

Björkskatan är en stadsdel i Luleå, belägen på en björkbevuxen udde (därav namnet), vid Björsbyfjärdens östra strand. Stadsdelen har byggts ut i etapper sedan 1970-talet, mestadels med villor och radhus men här finns även lägenheter och studentbostäder.

Allmänt om område

I Björkskatan centrum kan man handla på Coop-butiken, men är man hungrig och inte orkar laga mat så kan man välja mellan Björkskatans restaurang eller Plaza pizzeria. För den som gillar att träna på gym så finns Step In. Vill man istället sitta hemma och läsa en bok kan man låna på biblioteket som ligger i anslutning till Björkskataskolan. I övrigt finns vårdcentral och apotek. Björkskatan har en egen stadsdelspark där det finns en lekfull spegellabyrint med plattformar av trä där man kan sitta och mötas, spela boule eller utöva Qi Gong. Aktiviteterna i skogen är stillsamma och lugna i förhållande till det intilliggande skol- och idrottsområdets livfulla aktiviteter. Här finns även en stor klätterställning och yta för skateboardåkning. Ett roligt ställe för både stora och små!

Sport och fritid runt hörnet

Ormbergets friluftsanläggning ligger på promenadavstånd, med utbud som slalom - och pulkabacke, grillplatser, elljusspår för längdskidåkning och löpning samt utomhusgym. På toppen finns Ormbergets restaurang där man kan äta lunch/middag eller boka relaxavdelningen som har bastu, jacuzzi och vedeldad badtunna med utsikt över Luleås vackra stad. På Björkskatans IP finns en sporthall, ishockeyrink, tennisplan samt fotbollsplan med konstgräs där många matcher och träningar sker under säsong. Lira Bollklubb är en uppskattad förening som fostrat många bolltalanger. Längs med Björsbyfjärden kan man hitta en och annan badplats och under vintertid finns det leder för den som vill köra skoter. Eller så kan man promenera runt skogsstigarna och plocka bär eller leka i någon av alla lekplatser som finns på området.

Kommunikation

Hela Björkskatan har ett finmaskigt nät av cykel - och gångvägar, som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå Tekniska Universitet och ut i naturen. Hit kan man även ta bussen med LLT, Luleå lokaltrafiks linjer 2 & 3.

Barnomsorg

På Björkskatan finns fyra förskolor, Norrskenet, Brisen, Ormberget och Vintergatan. Två låg - och mellanstadieskolor (F-åk 6), Boskataskolan och Ormbergsskolan. Högstadieskolan heter Björkskataskolan (åk 7-9) och så finns även Norrskenet (F-åk 9) som är en friskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.