Södra Smedjegatan 21 / Centrum / Luleå

Fin förening med havet som granne...

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea/biarea
77/4 kvm
Avgift
4 118 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Smedjegatan såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Södra Smedjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Södra Hamnen erbjuder det perfekta boendet för Dig som vill bo centralt med havet som närmaste granne. Välskött och populär förening med närhet till centrala stan, matvaruaffärer, båthamn samt fina promenadstråk längs med vattnet. Föreningen har fina gemensamma utrymmen såsom bastu, hobbylokal, samlingslokal samt övernattningslägenhet.

Alltid trevligt att få komma till "Tutti Frutti" och förmedla en försäljning! Efter 30 år i branschen har man följt den fina föreningens alla upp- och nergångar samt domedagspredikningar på vägen. Tänk vad bra det blev och tänk vilket bra jobb som blivit utfört av föreningens styrelse genom åren. Numera tillhör Södra hamnen en av de mest populära bostadsrättsföreningar i stan, ordnad ekonomi, trevliga ljusa lägenheter och fina miljöer.
Vi kan lugnt säga KOM OCH KÖP!

Hemtrevlig och fin 3 rum och kök, 77 m², vån 2 (av 4) med hiss i huset! Bekvämt, trivsamt boende i luftig lägenhet med massor av ljusinsläpp från stora fönster där umgängesytorna vetter i söder, rymlig inglasad balkong med viss utsikt av havet. Fin planlösning med bra storlek på samtliga rum och genomgående i välhållet originalskick från byggår ca 1990 med linoleumgolv, parkett i vardagsrum och badrum med våtrumsmatta på väggar och golv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luleå centrum

Centrum består av delområdena Innerstaden, Norra hamnen, Gültzauudden, Västra stranden, Oscarsvarv, Södra hamnen, Stadsviken, Charlottendal och Östermalm.

Staden vid vattnet

Hela Luleå centrum är omringat av vatten med Norra Fjärden i norr, Lulefjärden i väst till Gråsjälfjärden i söder samt Skurholmsfjärden i öst. Vilket möjliggör fantastisk vy var du än bor och badplatser med sandstränder, bl.a. vid Gültzauudden. Väldigt vackert med alla natursköna promenad – och cykelstråk genom hela stan. Under sommarsäsong går det turbåtar från Södra Hamn ut till Luleås fantastiska öar i skärgården med t ex vår extra fina riviera Klubbviken som har restaurang och lång sandstrand mot öppet hav. Under vinterhalvåret används isvägarna flitigt för motionsrundan ut till Gråsjälören (Lions har försäljning) men också för att delta i aktiviteter som anordnas, tävlingar som löpning, hinderbanor, långfärdsskridskor, pimpel, bilrace mm.

Nöje & kultur

Luleå centrum har något för alla! Här finns de stora butikskedjorna, plus mängder av butiker du inte visste fanns men alltid har saknat. Det finns gott om caféer, restauranger och ett pulserande nattliv. I Kulturens hus finns ett bibliotek men även ett brett utbud av olika evenemang erbjuds här, såsom föreläsningar, shower och konserter mm. Vill man vara riktigt kulturell så finns Norrbottensteatern i Norra Hamn, Sveriges första länsteater.

Sport & fritid

Många sportaktiviteter finns runtomkring centrum, vare sig man vill utöva idrott själv eller stötta Luleås olika idrottsklubbar som många spelar på hög elitnivå. Bl.a. kan man gå och se basket i Luleå Energi Arena, eller heja fram Luleå hockeys dam - och herrlag i Coop Norrbotten Arena. Under vintertid kan man vandra ut på isbanan som möjliggör såväl promenader som sparkturer och skridskoåkning. Isbanan går från Norra hamn runt Gültzauudden till Södra hamn samt ut till Gråsjälören, en liten ö där man kan grilla eller äta våfflor. Fantastiskt fint! Andra aktiviteter som finns i stan är t.ex. bowling, minigolf, badhus, spa och gym.

Familj & skola

Allt man kan tänkas behöva finns i centrum som t.ex. flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, folktandvård, buss- och tågstation. Samt skolor för alla åldrar, fem förskolor, en låg – och mellanstadieskola (F-6), en högstadieskola (7-9) och Luleå Gymnasieby.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.