Södra Smedjegatan 21

Södra Smedjegatan 21

Slutpris

2 020 000 kr


Centrum— Luleå

Södra Smedjegatan 21


Slutpris
2 020 000 kr

Centrum— Luleå

Fin förening med havet som granne...

Brf Södra Hamnen erbjuder det perfekta boendet för Dig som vill bo centralt med havet som närmaste granne. Välskött och populär förening med närhet till centrala stan, matvaruaffärer, båthamn samt fina promenadstråk längs med vattnet. Föreningen har fina gemensamma utrymmen såsom bastu, hobbylokal, samlingslokal samt övernattningslägenhet.

Alltid trevligt att få komma till "Tutti Frutti" och förmedla en försäljning! Efter 30 år i branschen har man följt den fina föreningens alla upp- och nergångar samt domedagspredikningar på vägen. Tänk vad bra det blev och tänk vilket bra jobb som blivit utfört av föreningens styrelse genom åren. Numera tillhör Södra hamnen en av de mest populära bostadsrättsföreningar i stan, ordnad ekonomi, trevliga ljusa lägenheter och fina miljöer.
Vi kan lugnt säga KOM OCH KÖP!

Hemtrevlig och fin 3 rum och kök, 77 m², vån 2 (av 4) med hiss i huset! Bekvämt, trivsamt boende i luftig lägenhet med massor av ljusinsläpp från stora fönster där umgängesytorna vetter i söder, rymlig inglasad balkong med viss utsikt av havet. Fin planlösning med bra storlek på samtliga rum och genomgående i välhållet originalskick från byggår ca 1990 med linoleumgolv, parkett i vardagsrum och badrum med våtrumsmatta på väggar och golv.


Boarea/biarea
77/4 kvm
Avgift
4 118 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.