Specievägen 11

Specievägen 11

Slutpris

2 100 000 kr


Lerbäcken— Luleå

Specievägen 11


Slutpris
2 100 000 kr

Lerbäcken— Luleå

Parhus med naturnära, familjevänligt och trevligt läge

Varmt välkommen till Specievägen 11 med FRIKÖPT TOMT och luftigt parhus där det mesta är i gott originalskick. Det generösa ljusinsläppet och den luftiga, rymliga boytan sätter en tydlig prägel på huset.

Till huset hör en insynsskyddad altan med trädäck, sol i stort sett hela dagen och eftermiddagen samt stor del av kvällen. På entrésidan kan man avnjuta tidig morgonsol, stenplattelagd mysig sådan. Från dessa platser kan man betrakta husets lättskötta, barnvänliga och rogivande trädgårdstomt med välskött gräsmatta, vacker häck och ngn björk på avstånd i det angränsande grönområdet. Känns privat och avskilt trots att det är ett parhus.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Lerbäckens hjärta. Välskött, hemtrevligt hus i välomhändertaget originalskick. Stor boyta på liten, lättskött tomt, så kan man bäst beskriva detta parhus eftersom det är luftigt, absolut inte trångt och rymmer familjen utan problem. Boyta 139 m², 6 rum och kök!
Naturen, skogen med fina gångstråk och löpslingor mm ligger inom gångavstånd och busshållplats Luleå lokaltrafik finns en kort promenad bort. Dessutom har man närhet till välsorterade livsmedelsbutiker på Herstön men också på Örnäset, båda ligger på bekvämt avstånd en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen till Specievägen!


Boarea/biarea
139/40 kvm
Driftkostnad
25 341 kr/år
Tomtarea
372 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.