Stationsgatan 16 B / Centrum / Luleå

Slutpris
950 000 kr
Referensnummer
143 093
Boarea/biarea
42/4 kvm
Avgift
2 251 kr/mån
Driftkostnad
330 kr/mån
Såld
2014-04-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stationsgatan 16 B såldes av oss 2014-04-22. Se alla våra försäljningar i Luleå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanonfin och mysig gavellägenhet om 42 m² med sovalkov. Optimalt planerad med nivåskillnad från entréhall till resterande boyta som ger ett läckert intryck. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Snyggt parkettgolv genom hela lägenheten. Helkaklat badrum med golvvärme. Direktbuss till Luleå Tekniska Universitet, linje 4, går just runt knuten. Gångavstånd till centrumkärnan, mysiga promenadstråk efter vattenlinjen samt grill - och badplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.