Stationsgatan 16 A / Centrum / Luleå

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stationsgatan såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Stationsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BRA KÖP i stabil förening! Låg månadsavgift, endast 2 702 kr för välfördelade 65 m² i tre rum och kök en trappa upp i huset. Hemtrevlig, helmysig lägenhet som är renoverad med nya ytskikt men fortfarande kvar i originalutförande vad gäller inredning i kök med original köksluckor, burspråk med bred marmorfönsterbänk och original ekparkett i vardagsrum. Uppdaterat, uppfräschat med ommålade köksluckor, garderobsdörrar samt fräscha tapeter i ljus ton och dessutom helrenoverat badrum som är helkaklat med läckert klinker i hexagonform, anno 2018. Rymlig inglasad balkong i söderläge. Lugnt fint läge i stan med Norrbottens museum och Hermelinsparken runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.