Stationsgatan 11 / Centrum / Luleå

Högt belägen, spatiös femrumslägenhet i fint, tryggt område med härlig insynsskyddad innergård!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea/biarea
109/4 kvm
Avgift
5 097 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stationsgatan såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Stationsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna femma finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är högt belägen, spatiös och trivsam och har generös takhöjd, fint ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. OBS! Varmgarage ingår, hushållsel ingår, tv / bredband ingår, tilläggsförsäkring bostadsrätt ingår!

Härligt vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp från sydväst och väster. Fyra sovrum varav ett med egen ingång från trapphus. Mysigt, litet kök i storlek som brukligt 1965. Topprenoverad 1987 med nytt rejält kök t ex men vi vet ju alla att det hunnit passera en hel del vatten under våra broar sedan dess. I dag önskar många öppen planlösning och det kan du få genom att "offra" ett litet sovrum. Kom & köp!

Här bor du högt, trevligt och naturnära med närhet till bland annat vackra promenadstråk, rofyllda grönområden och badplats. Hermelinsparken ligger runt hörnet mitt emot Landshövdingens residens och så har vi fina Gültzauudden med gångstigar efter vattenlinjen. En kortare promenad bort finns innerstan med restauranger, handel och nöjen. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luleå centrum

Centrum består av delområdena Innerstaden, Norra hamnen, Gültzauudden, Västra stranden, Oscarsvarv, Södra hamnen, Stadsviken, Charlottendal och Östermalm.

Staden vid vattnet

Hela Luleå centrum är omringat av vatten med Norra Fjärden i norr, Lulefjärden i väst till Gråsjälfjärden i söder samt Skurholmsfjärden i öst. Vilket möjliggör fantastisk vy var du än bor och badplatser med sandstränder, bl.a. vid Gültzauudden. Väldigt vackert med alla natursköna promenad – och cykelstråk genom hela stan. Under sommarsäsong går det turbåtar från Södra Hamn ut till Luleås fantastiska öar i skärgården med t ex vår extra fina riviera Klubbviken som har restaurang och lång sandstrand mot öppet hav. Under vinterhalvåret används isvägarna flitigt för motionsrundan ut till Gråsjälören (Lions har försäljning) men också för att delta i aktiviteter som anordnas, tävlingar som löpning, hinderbanor, långfärdsskridskor, pimpel, bilrace mm.

Nöje & kultur

Luleå centrum har något för alla! Här finns de stora butikskedjorna, plus mängder av butiker du inte visste fanns men alltid har saknat. Det finns gott om caféer, restauranger och ett pulserande nattliv. I Kulturens hus finns ett bibliotek men även ett brett utbud av olika evenemang erbjuds här, såsom föreläsningar, shower och konserter mm. Vill man vara riktigt kulturell så finns Norrbottensteatern i Norra Hamn, Sveriges första länsteater.

Sport & fritid

Många sportaktiviteter finns runtomkring centrum, vare sig man vill utöva idrott själv eller stötta Luleås olika idrottsklubbar som många spelar på hög elitnivå. Bl.a. kan man gå och se basket i Luleå Energi Arena, eller heja fram Luleå hockeys dam - och herrlag i Coop Norrbotten Arena. Under vintertid kan man vandra ut på isbanan som möjliggör såväl promenader som sparkturer och skridskoåkning. Isbanan går från Norra hamn runt Gültzauudden till Södra hamn samt ut till Gråsjälören, en liten ö där man kan grilla eller äta våfflor. Fantastiskt fint! Andra aktiviteter som finns i stan är t.ex. bowling, minigolf, badhus, spa och gym.

Familj & skola

Allt man kan tänkas behöva finns i centrum som t.ex. flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, folktandvård, buss- och tågstation. Samt skolor för alla åldrar, fem förskolor, en låg – och mellanstadieskola (F-6), en högstadieskola (7-9) och Luleå Gymnasieby.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.