Storgatan 8A / Centrum / Luleå

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
133 763
Boarea/biarea
67,5/4 kvm
Avgift
3 338 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgatan 8A såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Luleå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Så centralt det kan bli, härlig inglasad balkong mot Storgatan med uppsikt över stan. Lugnt läge, Hermelinsparken intill ! Otroligt fin och speciell lägenhet med kvalitéer utöver det vanliga. Äldre trägolv, ljus färgsättning samt generös takhöjd (minst 2,60 m). 3:a om 67, 5 m², ytterst trivsamt planerad med två sovrum i bra storlek, mysigt kök med fräsch inredning, helkaklat badrum med dusch, ljust vardagsrum med utgång inglasad balkong (västerläge) och utsikt Storgatan / Hermelinsparken. HISS finns!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.