Studentvägen 173 / Porsön / Luleå

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
35 320 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Studentvägen såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Studentvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Porsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant, stilfullt, vackert hem som kan bli ditt! 1 ½ plans radhus i barnvänligt, barnrikt bostadsområde på Porsösundet. Här finns många grönområden att leka och härja på, Björkskatafjärden rakt nedanför, skoterled nära till. Nuvarande ägare har bott här snart 30 år och underhållit sitt hem på bästa sätt samt följt med inredningsmässigt i tiden. FRIKÖPT TOMT, nytt yttertak, treglasfönster, fjärrvärme, bredband (fiber). Ljus, mycket fräsch boyta genomgående med ekparkettgolv i båda planen, eksteg i trapphus. Övervägande ljusa ytskikt, Ikea-kök i vitt högblankt, helkaklat badrum och WC mm. Boytan är omdisponerad vilket medfört luftigt vardagsrum med plats för både matrum och vardagsrum, direktutgång stor omgärdad trädäckad altan. Övre plan är också omdisponerad och känns väldigt rymlig med öppet allrum som avskärmas med vitt spaljéräcke mot trapphus. I helkaklat badrum har WC-stol bytt plats vilket också medfört bättre yta. Härligt hus helt enkelt, kom & köp!
Bra med gång- och cykelvägar till dagis, skolor och affär. Täta bussförbindelser med stan pga många stora arbetsplatser som Luleå Universitet, Aurorumområdet mm. Mycket prisvärt boende med låga driftskostnader.
Förvisningar pågår......

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.