Studentvägen 177 / Porsön / Luleå

Mycket fint gavelradhus på Porsösundet

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
115/10 kvm
Driftkostnad
31 472 kr/år
Totalareal
163 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Studentvägen såldes av oss 2019-07-23. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Studentvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Porsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Porsösundet och detta radhusboende om 115 mycket välskötta kvadratmeter. Här kliver du in i ett modernt och påkostat hus med sociala ytor, stora fönster, påkostade material och bra förvaringsmöjligheter. Ett stilrent boende med fina ytskikt, vackra golv, fint ljusinsläpp och optimal planlösning.  

Huset står på en liten, rogivande och lättskött hörntomt med välskött gräsmatta, ett förråd och en vacker häck som skyddar mot insyn. Fin utsikt fjärden!

Här på Porsösundet bor du i klassiska och idylliska kvarter. Naturen, Björsbyfjärden ligger bara ett stenkast bort och Teknikens hus når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis fina grönområden, badsjö och busshållplats. Kort och gott ett optimalt hus och läge för en växande familj och dig som älskar närhet till naturen och vill ha tyst och lugnt runt omkring dig!
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration