Studentvägen 157

Studentvägen 157

Slutpris

1 710 000 kr


Porsösundet— Luleå

Studentvägen 157


Slutpris
1 710 000 kr

Porsösundet— Luleå

Studentvägen 157

Ett trevligt och välskött radhus där många av de kostsamma renoveringarna redan är utförda. Stort och umgängesvänligt kök med vit HTH-inredning från 2011. Boytan är omfördelad till det bättre genom en ombyggnation 1996. Tidigare litet kök är numera tv-rum och tidigare vardagsrum innehåller idag kök och allrum med plats för många vänner. Fräscha, praktiska ytskikt i alla rum med ljusmålad väv på väggarna, enkelt om man vill förändra och panelinnertak i alla rum. Mindre stenlagd uteplats på framsidan och en riktigt härlig nybyggd altan i fint söderläge på baksidan. Beläget i lugnt, barnvänligt område med närhet till skola och dagis. Vårdcentral och affär finns några minuter bort. Bekvämt med tillhörande garage i närliggande gemensam garagelänga. Nytt tak 2014. Fjärrvärme och fiber.

Boyta 115 m² fördelas enligt följande: Entréhall med klädavhängning i inre hall där även mindre wc finns. Helkaklad tvättstuga direkt vid ingång. Otroligt stort och ljust kök kombinerat med allrum. Utgång till stor fin altan i söderläge. Trevligt trapphus med tegelinslag (förråd/myshörna under trapp). Klädkammaren som nås från inre hall är snyggt inredd och disponeras idag som kontor.

Övre plan: Liten hall. Tre sovrum 11, 15 respektive 11 m². Alla med garderober antingen inbyggda eller fristående. Fräscht och rymligt badrum med badkar och nyinsatt takfönster.


Referensnummer
52 161
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 573 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.