Svartösundet 131 / Sandön / Luleå

Mycket fint fritidshus i en plan

Referensnummer
397 485
Boarea
74 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Här erbjuds nu ett välplanerat boende med ett havsnära och fridfullt läge på omtyckta Sandön. Fritidshuset är fräscht och öppet med braskamin, fräscha ytskikt, utmärkt planlösning, sociala ytor och fint ljusinsläpp. Här finns två sovrum. Ett boende i en plan i genomgående utmärkt skick.

Huset är vackert beläget på en lättskött, fin och barnvänlig "havstomt" med välskött gräsmatta, en sovstuga, ett förråd och en friggebod.

Havsnära och fridfullt läge med vackra skogspartier, fina vandringsleder och gemensam bastu precis i närheten. Klubbviken ligger fem kilometer från huset och långgrund sandstrand hittar du endast 100 meter bort. Från Luleå är det en halvtimme till Sandön.

Välkommen hit!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn