Svartösundet 135 / Sandön / Luleå

Charmigt, trevligt och vinterbonat fritidshus med bekvämt avstånd till Luleå

Referensnummer
398 760
Boarea/biarea
38/5 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Här på Svartösundet 135 på Sandön finns nu möjligheten att gå på visning i ett charmigt och trevligt fritidshus om 38 kvadratmeter. Huset har braskamin, fint ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck och erbjuder ett vinterbonat boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Huset är vackert beläget på en stor trädgårdstomt med välskött gräsmatta och två förråd.

Sandön är perfekt för dig som letar efter ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men samtidigt vill ha närhet till det mest nödvändiga. Långgrund sandstrand ligger i anslutning. Välkommen till lugnet!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn