Torsvägen 10 / Lövskatan / Skurholmen / Luleå

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea/biarea
150/150 kvm
Driftkostnad
65 305 kr/år
Totalareal
817 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Torsvägen såldes av oss 2018-12-12. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Torsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövskatan / Skurholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pampig, elegant 1 plans villa totalrenoverad och i mycket gott skick, ombyggd och tillbyggd genom åren där precis allt är uppfräschat och fint! Lyxigt, stort, friliggande dubbelgarage med klinkergolv, vattenburen golvvärme, verkstadsbänk och fjärrstyrda portar. Huset är ursprungligen byggt 1946 men det finns inga spår av den tids-eran, villan är i perfekt skick med öppen, härligt luftig boyta för den större familjen. Ny tegelfasad, nytt plåttak, 3-glasfönster, fjärrvärme, mekanisk till- och frånluft, nya vatten- och avloppsrör, ny elcentral med vipp-brytare, omdränerad källare med vattenburen golvvärme, fiber indraget (Lunet), centraldammsugare, bastu / relax, bubbelbad mm.
Endast 5 min in till centrumkärnan, kan inte bli bättre, kom och köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.