Trädgårdsgatan 36 / Centrum / Luleå

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
79/8 kvm
Avgift
4 275 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2018-11-24. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sörgårdskänsla i Luleå centrum, bostadsrätt 3 r.o.k 79 m² i mysig förening med avskild innergård, fin grön yta samt tillgång till en carport. Bo i centrum, nära stadskärnan i idylliskt boende med lägenhet på bottenplan med egen ingång i "radhuslänga"! Otroligt fin lägenhet med lugnt läge och med närhet till Gultzauudden med sin fina natur, gångstråk efter vattenlinjen, hamnmagasinen i Norra Hamn och 5 min promenadavstånd till Storgatan och centrumhandel, nöjen. Ombonad, fräsch lägenhet i supertrevligt skick med ekparkett som löper samma i alla bostadsrum, mysigt kök med läckert roströda köksluckor matchat med vitt kakel, mörk bänskiva och maskiner i rostfritt. Direktutgång till södervänd uteplats med grind ut till den fina gården med gräsmattetomt, grillplats mm. Badrum är inredd med badkar, tvättmaskin/ tumlare och grovkök, renoverat mitten 2000-tal och i bra skick. Liten välskött förening med drömläge i stan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.