Västra Solgatan 3B / Bergnäset / Luleå

Tvåplanshus i suterräng

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
140/48 kvm
Driftkostnad
34 638 kr/år
Totalareal
815 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna villa på västra solgatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på västra solgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergnäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bergnäset! Det här huset har ett exceptionellt bra läge nära det bästa Luleå har att erbjuda, perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö med närhet till naturen! Gedigen villa i suterräng, som känns pampig med den fina muren mot gatan, infart in mot gården med grindpelare i betong och dessutom fristående dubbelgarage & extra garage i suterrängdel. Boytan är 140 m² enligt taxering men boytan inkl ekonomidel på suterrängplan ger totalt 168 m². Bostadsytan har vi på övre plan med luftigt kök, sydvästvänd balkong, vardagsrum med direktutgång till trädäckad altan i nordostläge, viss älvutsikt samt tre sovrum, badrum. Klinkergolv i hela suterrängplan, gillestuga med murad öppen spis & insats, extra rum, tvättstuga, bastu & dusch, gästtoalett.
Närhet till populära isvägarna vintertid! Massor av aktiviteter anordnas och helgpromenaden ut till Gråsjälören är ett populärt stråk under härliga vårvintern. Närhet till badstränder efter Lule älv sommartid samt fina motionsslingor, elljusspår och promenadstråk i vackra naturmiljöer. Möjlighet att ha en liten båt vid gemensam brygga som området sköter om tillsammans.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration