Mjöträsk 79 / Mjöträsk / Niemisel / Luleå

Mysigt, vinterbonat och gediget fritidshus med bekvämt avstånd till Boden och Luleå

Referensnummer
361 065
Boarea
40 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Här på Mjöträsk 79 finns nu möjligheten att gå på visning i ett mysigt och vinterbonat fritidshus om ca 40 kvadratmeter. Huset har öppen spis, ny kyl, frys och spis och erbjuder ett gediget boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Huset är vackert beläget på en stor och lummig naturtomt med två förråd och en "tvagningsbod" (bastu?) samt en torrtoa.

Mjöträsk, som ligger en halvtimme från Boden och Luleå, är helt rätt plats för den som vill kunna ta en paus från betong och kollektivtrafik. Här delar du endast utrymme med skogens djur och växtlighet. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill promenera en bit eller ta en cykeltur för att komma till badplats eller närmsta granne.

Välkommen ut i naturen!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn