Norra Niemisel 84 / Niemisel / Luleå

Enplanshus i Niemisel

Slutpris
280 000 kr
Boarea/biarea
73/73 kvm
Driftkostnad
24 593 kr/år
Totalareal
1 744 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på norra niemisel såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Niemisel samt även på norra niemisel

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Niemisel är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett fräscht hus i gott skick. Ett nymålat boende i en plan med källare, härlig atmosfär och fönster i alla väderstreck. Bostaden har dessutom vackra golv och fina ytskikt.

Huset står på en stor och trevlig trädgårdstomt med ett förråd och en friggebod/sovstuga.

Här är det lätt att trivas och läget i Niemisel är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du högt och trevligt med Råneåälven på bekvämt avstånd. En bit bort kan du även hitta matbutik och badplats. Perfekt för dig som letar efter ditt första boende och dig som älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.