Harrbäcken 258 / Norrfjärden / Piteå

Hus med fritt läge i Harrbäcken

Slutpris
925 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
39 071 kr/år
Tomtarea
1 194 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på harrbäcken såldes av oss 2020-02-17. Se alla våra försäljningar i Norrfjärden samt även på harrbäcken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrfjärden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Harrbäcken 258 och detta inbjudande hus där det mesta är i gott skick. Här bor du på öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner.

Här välkomnas du av en inbjudande, öppen och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Det öppna, ljusa och praktiska köket är utrustat med vita skåpluckor och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns två sovrum, ett badrum, en praktisk och liten gästtoalett samt ett mysigt vardagsrum med härliga umgängesytor. I det funktionella badrummet finns toalett, duschkabin, handfat och badrumsskåp.

Huset står på en trevlig och praktisk tomt med stora gräsytor.

I Norrfjärden är det lätt att trivas och läget på Harrbäcken är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du naturnära med Bensinstation en cykeltur bort. I området finns fina skogspartier och friluftsområden. För den som vill pendla till antingen Luleå eller Piteå ligger detta hus bra placerat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.