Kälvudden Storsvedjan 36 / Kälvudden / Överkalix

Möjligheternas fastighet!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
116/74 kvm
Driftkostnad
2 300 kr/år
Tomtarea
523 ha
Fastigh.bet
ÖVERKALIX KÄLVJÄRV 2:1
Objekttyp
Skog
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna gård på Kälvudden Storsvedjan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Överkalix samt även på Kälvudden Storsvedjan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Intressant skogsfastighet om hela 523 ha, 3 skiften med ett virkesförråd om ca 19.552 m³sk. Egen jakt (3 + 3). Lättåtkomliga skiften med bl a nygjord väg om ca 3 km. På hemskiftet finns Mangårdsbyggnad 1½-plan med källare, 5 r o k, gårdshus, ladugård, loge och ett litet garage. Underbart läge med utsikt över sjön Kälvjärv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten