Piteå

Referensnummer
423 698
Boarea/biarea
92/40 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Fårön

Fårön är en ö i Piteå skärgård, belägen strax norr om tätorten Piteå. Runt omkring på ön finns utspridda fritidshus/villor som är anslutna av flera mindre landsvägar. Ön är fast förbunden med fastlandet genom en bro över Fårösund, på andra sidan ligger Djupviken, som utgör en stadsdel av Piteå.

Nöje

Sommartid badas det friskt ute vid fritidshusen. Fina strövstigar finns på ön. Under vintertid brukar det plogas en väg på isen runt ön där många väljer att ta en promenad eller åka spark runt ön. Skidspår brukar också dras parallellt med denna isväg.

Fritid

Under sommartid kanske en cykeltur till en lokal camping kan vara en intressant utflykt eller vandra längs någon av de fina strövstigarna som finns. Kanske paddla kanot runt ön, ta en båt ut och fiska.

Kommunikation

Busslinje 3 och 33 går på fastlandssidan, dvs stannar i Djupviken nära bron över till Fårön. Med cykel eller bil tar man sig snabbt fram till ICA Ankaret på djupviken eller COOP butiken vid musikhögskolan. Till Piteå centrum kommer man också relativt snabbt med bil eller cykel.

Familjeliv

En kort väg från bron ligger närmsta dagis och skola på djupviken. På Fårön lever man idylliskt med närhet till bad, fiske, fina strövstigar att ta en promenad på men ändå bor nära affärer och innerstan.

Fördelar

#Fiske
#Tryggt
#Hundvänligt
#Badstrand
#Lugnt
#Båtliv
#Cykelstigar (mtb)

Kontakta mäklaren
Frågor och svar
  • Fråga ställd av Mona den 10 maj
    Hej! Finns något utgångspris för detta fina ställe? Datum för visning? Med vänlig hälsning, Mona Marklund
    Svar från Ann-Christine Blombäck
    Hej Visning av huset kommer ske efter midsommar. Ägarna tillhör en riskgrupp och de vill visa huset med den fina grönska som omger huset. Priset kommer bli över 6 miljoner. Vi tar in intresseanmälningar nu på de som kan tänkas vilja vara med då. Återkom ifall ni vill vara med på intressent lista inför kommande visningar.

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn