Mellanboda 391

Mellanboda 391

Slutpris

850 000 kr


Piteå

Mellanboda 391


Slutpris
850 000 kr

Piteå

Charmigt torp i Mellanboda med 1,2 hektar tomt.

Torp med 3 rum och stort lantligt kök, köket har renoverats och har en mycket fin matkällare, fönstren är utbytta till 3-glas isolerglas och har vattenburen el, luftvärmepump samt en braskamin i köket. På fastigheten finns gårdshus med vidbyggt garage, gårdshuset har wc, dusch , öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett separat sovrum, boytan är ca 60 kvadratmeter. Gårdshuset har luftvärmepump, vedeldad panna med vattenburna element för uppvärmningen. Stora ladugårdsbyggnaden har stora förvaringsutrymmen garage samt en varmbonad del med bastu, dusch och wc, i den varmbonade delen finns även början till en hundgård för kennel som tidigare ägare planerade för. Vidare finns ett enklare växthus samt en inglasning på gaveln av ladugårdsbyggnaden.


Driftkostnad
24 380 kr/år
Tomtarea
1.2372 ha
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.