Vägen söderut 99

Vägen söderut 99

Slutpris

5 950 000 kr


Piteå

Vägen söderut 99


Slutpris
5 950 000 kr

Piteå

Magisk utsikt

Redan när man kommer med bilen till denna fastighet, så kan man skönja den vackra utsikten. Att stiga ur bilen en varm sommardag och känna vinden och löven som prasslar, några fåglar som kvittrar känns stort. Istället för att gå in i fastigheten dras jag med att gå på utsidan ner mot vattnet. Att stå därute på udden, se in i viken mot LKABs camping vrider huvudet mot farleden in mot stan och ser golfbanan på andra sidan vattnet. Jag går upp och sätter mig på verandan och bara insuper den sköna atmosfären. Under kvällen nalkas middag och njuta av den inne i en vackert inglasning med gott om utrymme, gå in i köket välja ett gott vin ur vinkylen till maten känns stort. Äntligen kunna leva i sin dröm. Detta fantastiska läge kan faktiskt bli ditt. Ring och prata med Roger vid Mäklarhuset så kan han berätta mer och kanske ni tillsammans åker ut och tittar på fastigheten.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
52 145 kr/år
Tomtarea
1 954 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.