Kängsön 236 / Råneå / Luleå

Renoverad villa i naturskön miljö med glimt av älven!

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea/biarea
75/25 kvm
Driftkostnad
28 982 kr/år
Totalareal
3 570 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna villa på kängsön såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på kängsön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råneå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och lättskött villa med stor altan och fantastisk utsikt över grönskande ängar. Huset pryds av fina massiva trägolv, 3-glas fönster med spröjs och härlig takhöjd. Interiör i en stilfull modern mix och välplanerade kvadratmeter. Entréen är rymlig och de spröjsade fönstren släpper in solen och ger ett vackert blickfång över omgivningarna. Trevligt kök, renoverat 2018, med vitt kakel, ljus bänkskiva och detaljer i mässing, här finns även utrymme för den stora matgruppen. Mysigt och ljust vardagsrum med värmande braskamin. Två sovrum där det mindre fungerar utmärkt antingen som kontor eller barnrum. Badrummet totalrenoverades 2019 med toalett, takdusch med glasväggar, kommod, golvvärme och tvättmaskin. På övervåningen finns sovloft samt generösa förvaringsytor och hög mysfaktor. Mycket trevligt boende med glimt av älven.

Råneå är mycket barnvänligt då både förskola och skola finns i närområdet, men likväl är trivselfaktorn hög för den som lockas av odling, fiske, cykling, längdskidåkning eller långa promenader längs Råneälven.

Villan är även besiktad och säljs med vår trygghetsförsäkring Skyddat köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Råneå

Vägarna är alltid korta i Råneå, inom gångavstånd finns två livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, idrottsplats, sporthall, badhus, utomhusbad, bank, trevliga matställen och butiker samt medborgarkontor, bibliotek och kyrkor.

Centralt & naturnära

I Råneå är både havet och skogen nära, Kängsö båthamn och Råneås kyrkstugor är pittoreska miljöer. Råneälven räknas som en av Sveriges bästa fiskevatten för gädda, öring, harr, abborre och flodkräfta.

Aktiv livsstil i Råneå

Området erbjuder närhet till en fin natur och en aktiv livsstil. I Råneå finns två gym anläggningar, NOVA Gym & Actic. Simhall och sporthall. Flertalet föreningar, t.ex. Råneå Brottarklubb och Råneå IFK. Slalombacken Kölen är en riktig familjebacke. För den som vill motionera utomhus finns ett fint elljusspår för sköna promenader eller springturer sommartid och vintertid fantastiska skidspår.

30 minuter ifrån Luleå centrum

Med buss reser man smidigt från Råneå både norr och söderut med Länstrafiken. För mer info om linjer och tidtabeller följ länken https://ltnbd.se/tidtabeller/

Familjeliv

I Råneå finns tre förskolor, Älvens, Renfanans och Silverskatten. Här finns även låg, mellan och högstadieskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.