Kängsön 266 / Kängsön / Råneå / Luleå

Ett stenkast från Råneälven finns denna slumrande pärla till hus.

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
2 805 kr/år
Tomtarea
5 950 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på kängsön såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på kängsön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kängsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna enplansvilla med otrafikerat och älvnära läge på Kängsön 266. Här hittar du ett stilrent och trevligt hus om 65 kvadratmeter med öppen spis och två fina kakelugnar. Har stått oanvänt länge och visst renoverings- och underhållsbehov krävs innan inflyttning.

Huset står på en stor tomt med ett förråd, ett Härbre och en mindre timrad byggnad. Dessutom finns en bagarstuga och ett förråd med renoveringsbehov.

I Kängsön är det lätt att trivas och läget på Kängsön är briljant. Här bor du naturnära med Råneå och Råneälven på bekvämt avstånd. I området finns matbutiker, skola och förskola. Perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.