Kilholmsvägen 19 / Strömsund / Råneå / Luleå

Behändigt fritidshus / året-runt vackert belägen i Strömsund, Kilholmsvägen!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
88/10 kvm
Driftkostnad
23 395 kr/år
Totalareal
4 903 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på kilholmsvägen såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på kilholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt ställe med bekvämligheter som kommunalt vatten, avlopp 3-kammarbrunn samt uppvärmning vattenburen ytjordvärme. Öppen, fin tomt på hela 4903 m² med strandtomten nedanför med sjöbodar, egen brygga, timrat garage mm. Servitut / nyttjanderätt inskrivet i fastighetsregistret på strandläget. Äldre stuga i välunderhållet skick om 88 m² med stort kök, matkällare, normalstort vardagsrum och ett sovrum. Härligt inglasat uterum i bästa sydvästläge! Tomt på entrésidan med häck som omgärdar boningshus, perenna, buskar, stenpartier, damm mm. Öppen gräsmattetomt mellan hus och ladugårdsbyggnad med en extra grill- och uteplats. Ladugårdslänga som till stor del är inredd som sommarstuga (gäststuga) med murad öppen spis, köksavdelning, sovalkov och vedeldad bastu samt snickarbod.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.