Klockarvägen 35

Klockarvägen 35

Slutpris

2 150 000 kr


Råneå— Luleå

Klockarvägen 35


Slutpris
2 150 000 kr

Råneå— Luleå

1½-plansvilla i strålande skick!

Hjärtligt välkommen till Råneå och denna fantastiska 1½-plansvilla om 180 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och påkostat hus i utmärkt skick med härlig rymd, vackert ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Vidare är detta ett välplanerat boende med nylagda trägolv, smarta förvaringslösningar, utmärkt planlösning och täljstenskamin.

Här finns ett stort, socialt och välplanerat kök med generösa arbetsytor, en trevlig köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och matplats, fyra sovrum samt ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med väl tilltagna ytor, plats för många gäster. Huset har ett fräscht och funktionellt badrum med toalett, badkar, förvaringsskåp, badrumsskåp och kommod. Vidare finns bastu med dusch, wc och handfat i anslutning. Här finns många höjdpunkter att lyfta fram, till dem hör husets uterum med utgång till altanen och plats för soffgrupp.

Huset omges av en stor, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med bärbuskar, välskött gräsmatta, lekstuga, friggebod och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här bor du dessutom med en stor och solig uteplats med plats för matbord, stolar och sol hela morgonen och förmiddagen. I anslutning till tvättstugan hittar du ett stort garage om ca 40 m² med separat ingång med arbetsbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för två bilar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Råneås hjärta. Nära bland annat utebad, skola och ridstall.

Varmt välkommen till Klockarvägen!


Boarea/biarea
220/42 kvm
Driftkostnad
45 899 kr/år
Tomtarea
1 271 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.