Laxögrundet 17 / Laxögrund, Råneå skärgård / Råneå / Luleå

Kanonläge på ö i Råneå skärgård med egen hamn!

Referensnummer
398 997
Boarea/biarea
80/40 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Här erbjuds nu ett vinterbonat boende med ett havsnära, familjevänligt och lugnt läge på omtyckta Laxögrund, Råneå skärgård. Fritidshuset är modernt och välplanerat med täljstens- och gjutjärnskamin, fräscha ytskikt, öppen planlösning med sociala ytor. Här finns två sovrum. Ett boende i en plan i genomgående utmärkt skick.

Huset är vackert beläget på en stor havstomt med välskött gräsmatta, ett förråd och egen båthamn.
Havsnära, familjevänligt och lugnt läge med egen badplats. Egen båthamn ligger 50 meter från huset och Kängsö båthamn hittar du endast ca 3 km (5 minuter med båt) bort. Från Luleå är det en halvtimme till Laxögrund, Råneå skärgård.

Välkommen hit!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn