Norra Prästholm 163

Norra Prästholm 163

Slutpris

2 300 000 kr


Norra Prästholm— Råneå— Luleå

Norra Prästholm 163


Slutpris
2 300 000 kr

Norra Prästholm— Råneå— Luleå

1½-plansvilla i strålande skick!

Hjärtligt välkommen till Norra Prästholm och denna 1½-plansvilla om 140 + 50 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och öppet hus i utmärkt skick med jordvärme och gjutjärnskamin. Vidare är detta ett kvadratsmart boende med utmärkt planlösning, stora sällskapsytor och modern utrustning.

Det första du möts av är en stor och funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter och golvvärme. Huset består vidare av ett stort, modernt och funktionellt kök, fyra sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Upplev lyxen med två badrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt en praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och grovkök.

Huset står på en stor, härlig och barnvänlig tomt med fd ladugård med dubbelgarage och generösa förråd. En bagarstuga och en nybyggd bastu med relax.

Här är det lätt att trivas och läget i Norra Prästholm är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du natur- och älvnära med Råneälven på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta matbutiker, skola och förskola. Perfekt för barnfamiljen!


Boarea/biarea
140/50 kvm
Driftkostnad
30 246 kr/år
Tomtarea
4 800 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.