Norra Prästholm 163 / Norra Prästholm / Råneå / Luleå

1½-plansvilla i strålande skick!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
140/50 kvm
Driftkostnad
30 246 kr/år
Tomtarea
4 800 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Prästholm såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på Norra Prästholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Prästholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Norra Prästholm och denna 1½-plansvilla om 140 + 50 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och öppet hus i utmärkt skick med jordvärme och gjutjärnskamin. Vidare är detta ett kvadratsmart boende med utmärkt planlösning, stora sällskapsytor och modern utrustning.

Det första du möts av är en stor och funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter och golvvärme. Huset består vidare av ett stort, modernt och funktionellt kök, fyra sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Upplev lyxen med två badrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt en praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och grovkök.

Huset står på en stor, härlig och barnvänlig tomt med fd ladugård med dubbelgarage och generösa förråd. En bagarstuga och en nybyggd bastu med relax.

Här är det lätt att trivas och läget i Norra Prästholm är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du natur- och älvnära med Råneälven på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta matbutiker, skola och förskola. Perfekt för barnfamiljen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.