Olovsvägen 23 / Råneå / Luleå

Kvadratsmart tvåplanshus

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea/biarea
120/38 kvm
Driftkostnad
24 754 kr/år
Tomtarea
907 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på olovsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på olovsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råneå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Olovsvägen 23! Här stiger du in i ett kvadratsmart, välplanerat och barnvänligt hem om 120 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt och pelletskamin. 

Här hittar du bland annat ett rymligt och modernt kök, ett trivsamt och ljust vardagsrum samt fyra sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett fräscht och praktiskt badrum med toalett, dusch och handfat samt en mindre wc på ovanvåningen.

Huset står på en lättskött och trevlig hörntomt med ett förråd och en carport med plats för 2 bilar. Altanen, som har sol hela eftermiddagen och kvällen, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råneå

Vägarna är alltid korta i Råneå, inom gångavstånd finns två livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, idrottsplats, sporthall, badhus, utomhusbad, bank, trevliga matställen och butiker samt medborgarkontor, bibliotek och kyrkor.

Centralt & naturnära

I Råneå är både havet och skogen nära, Kängsö båthamn och Råneås kyrkstugor är pittoreska miljöer. Råneälven räknas som en av Sveriges bästa fiskevatten för gädda, öring, harr, abborre och flodkräfta.

Aktiv livsstil i Råneå

Området erbjuder närhet till en fin natur och en aktiv livsstil. I Råneå finns två gym anläggningar, NOVA Gym & Actic. Simhall och sporthall. Flertalet föreningar, t.ex. Råneå Brottarklubb och Råneå IFK. Slalombacken Kölen är en riktig familjebacke. För den som vill motionera utomhus finns ett fint elljusspår för sköna promenader eller springturer sommartid och vintertid fantastiska skidspår.

30 minuter ifrån Luleå centrum

Med buss reser man smidigt från Råneå både norr och söderut med Länstrafiken. För mer info om linjer och tidtabeller följ länken https://ltnbd.se/tidtabeller/

Familjeliv

I Råneå finns tre förskolor, Älvens, Renfanans och Silverskatten. Här finns även låg, mellan och högstadieskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.