Rödberget 75 / Rödberget / Råneå / Luleå

Fritidshus i utmärkt skick vid stranden för dig som vill förverkliga sommarstugedrömmen!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
62 kvm
Driftkostnad
14 139 kr/år
Tomtarea
1 651 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på rödberget såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på rödberget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rödberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Rödberget 75 finns nu ett varmbonat och insynsskyddat fritidshus i perfekt skick till försäljning. Huset är vackert beläget på en stor, rogivande, härlig och vacker strandnära tomt med sandstrand i direkt anslutning.
På 62 kvadratmeter erbjuds ett perfekt planerat boende med bland annat fräscha ytskikt, öppen planlösning, sociala ytor med braskamin och fönster i flera väderstreck. Stor inglasad veranda, allrum med kök, två sovrum, badrum med dusch, WC . Friliggande garage vid infart. Gäststuga med liten bastu vid stranden samt möjlighet att köpa båtplats till självkostnadspris vid muddrad brygga. Genomgående bra standard gör det möjligt att bara flytta in och börja trivas!Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.