Södra Prästholm 795 / Södra Prästholm / Råneå / Luleå

Enplansvilla i strålande skick!

Slutpris
1 370 000 kr
Boarea/biarea
147/21 kvm
Driftkostnad
33 240 kr/år
Tomtarea
2 476 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på södra prästholm såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på södra prästholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Prästholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Södra Prästholm och denna enplansvilla om 147 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och påkostat hus i utmärkt skick med fräscha ytskikt och sociala ytor. Vidare är detta ett trevligt boende med öppen spis, utmärkt planlösning och fin utsikt.

Huset står på en stor och välskött trädgårdstomt med ett förråd och lekstuga.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Södra Prästholm perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Råneå med bara en kortare biltur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.