Marmorgränd 2 / Rosvik / Piteå

Karaktärsfullt hus i två plan

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea/biarea
139/23 kvm
Driftkostnad
35 940 kr/år
Tomtarea
705 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på marmorgränd såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Rosvik samt även på marmorgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa i två plan med familjevänligt och attraktivt läge på Marmorgränd 2. Här hittar du ett ljust och karaktärsfullt hus om 139 kvadratmeter med härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck . Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.

Här hittar du bland annat ett rymligt och öppet kök, ett rymligt och ljust vardagsrum samt fyra sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett fräscht och praktiskt badrum med toalett, handfat och förvaringsskåp samt en liten gästtoalett. I nedre plan bastu med dusch.

Huset står på en rogivande, trevlig och barnvänlig hörntomt med välskött gräsmatta och eldstad.

I Rosvik ligger dessa trevliga och trivsamma kvarter. Rosvik Centrum ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även Matbutik, café, idrottsanläggningar gör. Bara en kort promenad bort finns skola, förskola och bra kommunikationer. Här på Marmorgränd 2 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.