Norra Trundövägen / Norra Trundön / Piteå

Enplans Fritidshus i Norra Trundön

Slutpris
650 000 kr
Boarea
51 kvm
Tomtarea
3 515 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Trundövägen såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Piteå samt även på Norra Trundövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Trundön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett charmigt och välplanerat hus i genomgående fint skick. Ett karaktärsfullt boende i en plan med öppen planlösning och sociala ytor. Bostaden har dessutom optimal planlösning.

Huset står på en stor, rogivande och trevlig tomt med fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta och uthus. Uteplatsen, som har plats för matbord, stolar och sol hela eftermiddagen och kvällen, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Norra Trundön perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Piteå med bara en kortare biltur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.