Hälleströmsvägen 505 / Sjulsmark / Piteå

Fritidshus på landet

Slutpris
350 000 kr
Boarea
55 kvm
Tomtarea
5 915 kvm
Såld
2020-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på hälleströmsvägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Sjulsmark samt även på hälleströmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av hälleströmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bil viker ni av i Rosvik mot Sjulsmark. Stor tomt på nästan 6000 kvm. Finns lite skog på marken, gott om förrådsutrymmen, sovstuga till gäster/familjemedlemmar. Gillar ni skog och natur är detta fritidshus kanske rätt ventilhål där ni laddar batterierna, hör fåglarnas kvitter. Att tända en brasa i höstmörkret, höra regnet mot rutan en höstkväll och avnjuta en god middag i gott sällskap.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.