Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Landshövdingevägen 10 / Södra Sunderbyn / Luleå

Norrbottensgård uppförd 1600-tal, är du svag för tidigare sekelskiftens estetik?

Utgångspris
3 995 000 kr
Boarea/biarea
176/80 kvm
Driftkostnad
32 003 kr/år
Totalareal
6 205 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Tänk att bo i en av Sunderbyns äldsta gårdar, en mycket vacker Norrbottensgård som är uppförd så långt tillbaka i tiden som 1600-tal. Här har präster, läkare och högre militärer bott och på 1800-talets början var det Landshövdingens bostad, därav adressen. När man ser den stenklädda matkällaren som finns bevarad så kan man nästan se köttstycken hänga i krokar i taket och ana festligheter som skett här. Nuvarande familj har ägt huset sedan 1842, den har gått i arv i flera generationer.

OBS! Endast förbokade visningar, klicka "Intresseanmälan" och ange alla kontaktuppgifter!

Gården är i välbevarat gammalt skick till stora delar, naturligtvis har det hänt en del saker genom åren som fått förändras men i stort så är huset i original. Öppet, ljust, härligt med höga spröjsade fönster, generös takhöjd, vackra kakelugnar samt tjocka plankgolv i original. Boytan fördelas sig på ett stort, luftigt lantkök med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, höga skåp och gott om plats för matbord och stolar, dessutom mjölkskåp som tronar vackert i ett hörn. Ett luftigt allrum i husets mitt med massor av ljusinsläpp och vacker, rundad kakelugn. Två sovrum på bottenplan samt ett stort på vindsplan, fyller sin funktion. Och så har vi den stora, tjusiga salen i husets andra ända med riktigt generös sällskapsyta och stor kakelugn hörnplacerad. Gården har två separata ingångar, den i mitten kan man använda för att släppa in gästerna vidare till salen. Två badrum, varav den ena litet men funktionellt med toalett, dusch och det andra i inredd del på vindsplan med badrum och bastu.
Norrbottensgården står på en insynsskyddad, stor och lummig trädgårdstomt med bärbuskar, vackra björkar, stora gräsytor, många soltimmar med bästa läge dygnet runt! Rymlig, lång ladugårdslänga med byggyta ca 230 m².
Denna gård passar utmärkt för dig som vill ut på landsbygden. Här bor du naturnära, ostört och sjönära med älven inom gångavstånd. Mycket trevlig bya-idyll med avskildhet men ändå grannar runt om på lite avstånd.

Bilder
Sponsrade länkar
Landshövdingevägen 10
Lantkök
Vardagsrum
Allé in till gården
Salen
Lantkök
Landshövdingevägen 10
Salen
Inre hall
Salen
Köksingång
Landshövdingevägen 10
Vardagsrum
Sovrum 1
Tv-rum / sovrum 2
Lantkök
Landshövdingevägen 10
Sovrum 3 / badrum & bastu vindsplan
Sovrum 3 / badrum & bastu vindsplan
Sovrum 3 / badrum 2 & bastu vindsplan
Sovrum 3 / badrum & bastu vindsplan
Landshövdingevägen 10
Landshövdingevägen 10
Landshövdingevägen 10
Salen
Landshövdingevägen 10
Salen
Kallvinda med förråd
Kallvinda med förråd
Tomtkarta 6205 m²
Visa alla 30 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Köksingång, entréhall
  Tillbyggd entréhall som välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och plastmatta. Här finns hatthylla och goda avhängningsmöjligheter.
 • Kök
  Det stora, tidstypiska och härliga lantköket har ljusa väggar och modernt trägolv, vattenburen golvvärme. Vitt Ikea-kök med vitrindelar, naturton på väggar samt vitmålat plankinnertak. Snygg brytning med den framtagna muren. Utrustningen består av spis, varmluftsugn, fläktkåpa, kyl / frys "side by side", diskmaskin och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, stora fönster, höga skåp, mjölkskåp i original och gott om plats för matbord och stolar. Ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, fint att kika ut över de stora ägorna! Lucka i golv till en fantastisk matkällare, ser ut som en grotta liknande som finns i Fort Boyard. Stenar på golv, väggar, rundat tak, här har köttet hängt till sig i århundraden.
 • Allrum (vardagsrum)
  Fel att kalla det vardagsrum, allrum passar bättre, men kan vara husets givna samlingspunkt – om man vill lämna det häftiga lantköket förstås - ett charmigt, öppet rum med rejält, riktigt tjockt plankgolv i original och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor, kakelugn och generös takhöjd.
 • Salen
  Här har de stora släktträffarna skett så långt tillbaka som från 1600-tal. Fascinerande att tänka på vilka historier som berättats i denna sal i flera sekel bakåt i tiden. Vid stora högtider fejades det och värmdes upp endast för festliga tillfällen. Luftigt, stort ljust med plats för hela släkten och fler därtill. Öppet och socialt med högt till tak, ståtlig kakelugn, vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och stora fönster. Ljusa väggar och rejält, riktigt tjockt plankgolv i original. Två stora dubbelfönster ut mot den öppna, vida gräsmattetomten i sydväst.
 • Sovrum 1
  Från allrum når du ett av husets sovrum – ett ganska stort rum på längden med rejält, riktigt tjockt plankgolv i original och blåa väggar. Vitmålat panelinnertak, flera garderober, ej tidstypiska. Två dubbelfönster ut mot den stora tomten i nordost. Spegeldörr kvar in till köket, kyl / frys på kökssidan blockerar ingång.
 • Sovrum 2 / Tv-rum
  Kvadratiskt i formen, kan vara ett utmärkt sovrum men används som tv-rum idag. Ljusa väggar och rejält, riktigt tjockt plankgolv i original, vitmålat plankinnertak. En platsbyggd garderob. Ett dubbelfönster ut mot den stora tomten i nordost.
 • Badrum 1
  Litet men funktionellt badrum placerad med ingång från entréhall, köksingång.
  WC, handfat i vitt porslin, dusch avskiljs med duschdraperi. Fjärrvärmeväxlare monterad på vägg samt installation för vattenburna golvvärmen rakt nedanför. Golvvärme installerades i samband med den stora renoveringen i kök där allt revs ut och återställdes. Ljus våtrumsmatta på golv samt matchande våtrumstapet.
 • Sovrum 3 (Inredd vindsdel)
  Trapp från inre hall, utanför salen, upp till den stora kallvindan där ett ca 35 - 40 m² stort sovrum inretts med eget badrum och bastu. Varmbonat och mysigt med plats för extra sovplats i alkov (uppvärmning direktel). Väggar i aprikos ton samt trägolv av gran som var brukligt förr i tiden. Här finns charmen med taklutning (vitmålat plankinnertak) och utgång till egen balkong i västerläge, den behöver dock renoveras innan användning. Det är hit man söker sig om man vill vara ifred ett tag.
 • Badrum 2 (Inredd vindsdel)
  Jättegammalt hus men när man ser badrum så förstår man att det gjorts lite mer modernt på vissa delar. Det är ett tag sedan det renoverats men håller nog en bra 70-80-tals standard med WC & handfat i vitt porslin samt ett vanligt vitt badkar med dusch. Ljusblå våtrumsmatta samt ljus våtrumstapet och trä-panelinnertak naturell. Fläkt för utsug. Liten bastu med elaggregat, lavar på längden, vattenkran på väggen. Grön våtrumsmatta på golv.
 • Kallvinda (Ovanvåning)
  Till större delen golvbelagd, trägolv förstås. Stora ytor med bra rymd som använts som förråd till största delen. Ca 35-40 m² är inrett som ett sovrum med badrum / bastu. Utrymme ovanför salen är inte golvbelagd, här ser man isoleringen. Nytt yttertak lagt 2009 ovanpå det gamla plåttaket som fungerar som kondensskydd, möjligt att isolera och inreda efter behov.
 • Beskrivning av samtliga rum
  Ett fantastiskt hus som stått här stadigt sedan 1600-tal. En Norrbottensgård med historia och i välbevarat skick med riktiga, tjocka trägolv och rymden med högt till tak, härlig atmosfär i en häftig bostad i gammal stil. Även innertak är i original, ett sovrum nedsänkt men de gamla taket finns kvar därunder. Finns hur mycket jobb som helst om du är pedant men den som älskar riktiga hus kommer att bli förälskad.
  Fjärrvärme indraget till större delen av boytan, golvvärme i kök. Fönster som tillhör tidsepok men de är inte i original, englasfönster + i sättningsrutor. Två vackra kakelugnar som inte är inkopplade idag men det är förberett med takstosar i samband med takbyte för att kunna koppla in dem båda. Stor renovering gjordes i köksdelen 2009 i samband med vattenskada där allt fick rivas ut, avloppsrören fick bytas samt återställas i dagens skick (passade på att dra in vattenburen golvvärme i kök) med ny köksinredning, ytskikt mm.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  176 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Högt till tak, stora rum samt riktiga plankgolv. En riktig Norrbottensgård, 8 x 21 m (kapad med ca 10 m ngn gång i historien ). Boyta 176 m² fördelas enligt följande: Entréhall med badrum. Kvadratiskt luftigt kök, ljusinsläpp från 3 väderstreck. Allrum (vardagsrum) med kakelugn i hörnet, ljusinsläpp längs hela väggen ut mot gårdssidan. Två sovrum med ljusinsläpp och vy över den stora tomten på nordostsidan. Rymlig inre hall leder vidare till den stora salen. Mäktig sällskapsyta med kakelugn, högt till tak samt härligt ljusinsläpp. Tillbaka till inre hall med traditionell huvudentré och farstukvist på utsidan. Trapp upp till kallvindan där större delen har ett lagt golv och används som förråd (ej ovan sal). Längst in har en liten "lägenhet" om ca 35-40 m² inretts med allrum och sovalkov samt badrum / bastu. Liten balkong (ej användbar i nuvarande skick). Bra takhöjd och dubbla yttertak ger fin möjlighet att inreda hela övre plan.
 • Biarea:
  80 kvm
 • Rum:
  5 (3 sovrum)
 • Fastighetsbeteckning
  LULEÅ SUNDERBYN 10:25
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  1 1/2 plan Norrbottensgård
 • Byggnadsår:
  1600-tal (1909)
 • Kommentar, byggnad
  I Sunderbyn är alla äldre hus från sekelskiftet och tidigare Q-märkta vilket innebär att dessa inte får ändras utvändigt utan bygglov (denna gård härrör från 1600-talet). Historia kring fastigheten och gården finns dokumenterat i boken "Sunderbyn under 500 år".
 • Standardpoäng:
  27
 • Grund:
  Stenfot
 • Stomme:
  Trä
 • Bjälklag:
  Trä
 • Fasad:
  Träfasad
 • Takbeklädnad:
  Plåt
 • Fönster
  Enkla fönster +isättningsruta
 • Ventilation:
  Självdrag
 • Skorstenstyp:
  Skorsten av plåt
 • Kommentar, skorsten
  Ingen av kakelugnarna är inkopplade idag. I samband med det nya taket har det gjorts två takstosar som förberedelse för den som vill få igång kakelugnarna igen.
 • Vatten:
  Kommunalt vatten året om
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning:
  Fjärrvärme / direktel
 • El, stammar
  Del av huset går på direktel dvs inre hall, salen och inredd "lgh" på vindplanet, resten av huset fjärrvärme.
 • Huvudsäkringar:
  16 A
 • Renovering omarbetning etc
  Nytt yttertak ovanpå det gamla för ca 8-10 år sedan. Förberett med skorsten (om ny ägare vill skicka ner rör kakelugnar). I samband vattenläckage under kök har allt rivits ut och fixats med nya vatten och avloppsledningar samt ny köksinredning. Tyvärr så rev byggfirman ut det rejäla plankgolvet på denna del, ägarna hann inte stoppa dem, så golvet liknar ett plankgolv men inte i samma kaliber som i alla övriga utrymmen på bottenplan. Köksingång med entréhall är tillbyggt någonstans på 30-40-talet, samtidigt inreddes badrum med WC (torrdassens tid var förbi).
 • Fel och brister
  Lucka i golv till en fantastisk matkällare, som en grotta med rundade stenväggar. Här ser man att det runnit in vatten från regn och rusk men det beror på att taket på utsidan behöver justeras samt fylla på jord intill (behöver ses på plats för att förstå min beskrivning), läckert och unikt är det i alla fall.
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Specifik energianvändning:
  157 kWh/kvm och år
 • Energiprestanda, primärenergital:
  177 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2019-11-06
 • Besiktningsman
  Anders Nordlund, Bensby Trähus AB
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Tv-antenn inomhus. Sunderbyns kabel-tv / bredband är inte indraget men deras ledningar går i marken (kilutformning) på denna fastighet.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Solveranda i anslutning till köksingång. Öppen plan tomt på drygt 6205 m² som rymmer hur många uteplatser som helst.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Väldigt stor, rymlig ladugårdsbyggnad som inramar gården, byggyta ca 230 m² (8 m x 28,75 m). Friggebod, isolerad samt el framdraget.
 • Beskrivning, parkering
  Stor tomt så det finns gott om parkeringsmöjligheter. Den stora ladugården har massor av yta för att användas till garage t ex, dubbeldörr finns på dess mitt (byggyta ca 230 m²).
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  6205 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Beskrivning, tomt
  Stor, härlig tomt på hela 6205 m² mitt i byaidyllen, Södra Sunderbyn. Plan, öppen gräsmattetomt med syréner, rönnar, lönn och övrig växtlighet runt om som avskärmar mot insyn, gärsgårdstak på västersidan. Mysig, nästan dold infart, allé. Pampiga Norrbottensgården står på tomtens mitt med en stor ladugårdslänga mot Landshövdingevägen. Kanske möjligt med avstyckning villatomter i framtiden under förutsättning att nuvarande detaljplan kan förändras.
 • Rättigheter last
  Ledningsrätt: Vatten och avlopp, Ledningsrätt: Fjärrvärme
 • Inskrivna servitut och övriga gravationer
  Gäddvik(storheden), Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20120423, Registreringsdatum: 20140424)
 • Planbestämmelser
  Sunderbyn, södra, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19530908), Sunderbyn Södra Alt 1, Stadsplan (Beslutsdatum: 19780308), Del Av Södra Sunderbyn, del Av Sunderbyn 10:25 Och 10:22, Detaljplan (Beslutsdatum: 20120904, Registreringsdatum: 20121031)
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  2 150 000 kr (Fastställt avseende år 2018)
 • Byggnadsvärde:
  1 370 000 kr
 • Markvärde:
  780 000 kr
 • Taxeringsvärde beskrivning
  Skatteverket använder år 1909 som byggår på alla gamla byggnader eftersom exakta uppgifter oftast inte går att få fram. Här finns historien bevarad och tryckt i boken "Sunderbyn under 500 år".
 • Typkod:
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Värdeår:
  1929
 • Uppvärmning:
  9 120 kr/år
 • Vatten och avlopp:
  6 711 kr/år
 • Renhållning:
  1 064 kr/år
 • Elkostnad:
  7 959 kr/år
 • Årlig elförbrukning:
  12288 kWh/år
 • Hushållsström:
  7 149 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad:
  32 003 kr/år
 • Antal personer i hushållet:
  1
 • Kommentar, driftkostnad
  Kostnaden för renhållning består av grundavgift (810:-) och brännbart med hämtning var 8:e vecka (254:-). För ny ägare tillkommer ett matavfallskärl till en kostnad av 480:-/år.
 • Försäkring
  Dina försäkringar i piteå.
 • Fastighetsskatt:
  8 049 kr/år
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Pantbrev
  Det finns 4 pantbrev om totalt 705 000 kr.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Landshövdings historia

  I en av Sunderbyns äldsta gårdar - en mycket vacker Norrbottensgård byggd på 1600-talet - bodde systrarna Elsa och Inga Lindfors, döttrar till framlidna Bror och Loida Lindfors. Erik Nilsson Lake, f 1707, flyttade till huset från Sundom under första hälften av 1700-talet. Känt är att han bodde här 1745 och gav upphovet till gårdsnamnet "Låka". Senare har huset bytt ägare några gånger. Bl.a. präster, läkare och högre militärer har bott i huset, t.ex. komminister Hans Sehlstedt och major Friedric Wilhelm Frisell. Landshövding Pehr Adolph Ekorn bodde här omkring 1800-1816. Härav namnet Landshövdingevägen på den väg som går förbi. 1842 köptes huset av Lars Lindfors, far till Johan och farfar till Bror. Lars Lindfors var bördig från Sikfors. Sedan dess har gården gått i arv inom familjen Lindfors. I början av 1900-talet var några småskoleklasser inhysta i husets "stora sal".

  Landshövding Ekorn (1758-1819) var född i Strängnäs. Från 1780 var han häradshövding i några olika häradsrätter i Norrbotten. Han var länschef i Norra Västerbottens län från 1808 samt landshövding i Norrbottens län under åren 1811-1816. Sitt residens hade han i Gammelstad, medan han behöll sitt jordbruk med bostad i Sunderbyn. Hans efterträdare G A Koskull flyttade residenset till Piteå, som var residensstad fram till 1856, då residenset fick sin nuvarande placering. Ekorn blev landshövding Älvsborgs län 1816, ett ämbete som han uppehöll till sin död 1819. Före sin tid som landshövding drev Ekorn brännvinsbränneri. Det ska inte förväxlas med det betydligt större bränneri som byggdes 1864 och som tidvis sysselsatte 10-12 personer.
 • Kommunikationer
  LLT, Luleå lokaltrafik har ett brett linjenät med två linjer som passerar området i Södra Sunderbyn. Linje 1 går mellan Sunderby sjukhus via centrum till Hertsön. Linje 2 går mellan Sunderby sjukhus via centrum ut till Björkskatan. Närmaste busshållplats från Landshövdingevägen finner man i rondellen vid Sunderbyvägen, ca 250 m promenadavstånd. Övrig trafik är Länstrafiken. Bodenbuss.
Sponsrade länkar
Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Sunderbyns Restaurang & Café AB
  131 m
  Xanadu Restaurang AB
  880 m
  Pizzeria Quinto
  1,35 km
  Restaurang Salt & Peppar
  3,8 km
  Gammelstads Grill och Pizzeria
  3,92 km
 • Skolor
  Sunderby Folkhögskola
  324 m
  Kråkbergsskolan
  380 m
  Kläppenskolan
  798 m
  Sunderbyskolan (F.d. Hemängsskolan)
  859 m
  Hammarens förskola
  923 m
 • Mataffärer
  Skanska Sunderbyn
  3,2 km
  Coop Norrbotten ek för
  6,45 km
  Stora Coop Storheden
  6,47 km
  ICA Maxi
  6,78 km
 • Tågstationer
  Sunderby Sjukhus
  1,77 km
 • Kommunikationer
  Sunderbyvägen
  243 m
  Folkhögskolevägen
  466 m
  Hemängsvägen
  559 m
  Hektarvägen
  660 m
  Kläppenskolan
  742 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Sunderby Sjukhus
 • 1,77 km
 • 6 min
 • 7 min
 • 27 min
 • Hållplats - Sunderbyvägen
 • 243 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 3 min
 • Hav
 • 7,29 km
 • 11 min
 • 31 min
 • -
 • Sjö
 • 1,65 km
 • 5 min
 • 8 min
 • 28 min
 • Vatten
 • 347 m
 • 2 min
 • 2 min
 • 7 min
Området

Södra Sunderbyn – familjevänligt område

Södra Sunderbyn är ett tätbebyggt område och betraktas därför mer som en stadsdel trots att byn är ett delområde tillhörande landsbygdsdelen Sunderbyn där även Norra Sunderbyn, Hammaren, Sunderbyns tätort, Bränslan, Mattisberg, Nordanträsk, Bodvallen, Knösen och Sunderby sjukhus ingår.

Närservice och fritid

I byn finns en liten Nära Dej-matbutik, samt Sunderbyns Restaurang & Café och Pizzeria Quinto. I Gammelstad finns ett litet centrum med livsmedelsaffär, banker, pizzeria, hamburgergrill och populärt badhus. Behöver man storhandla så är det inte långt till Luleås handelscenter Storheden med matvarubutiker, klädbutiker och mer därtill. För barnen finns även ett Leos Lekland och 360 Trampolin Center. Sunderby SK har verksamhet inom ishockey, fotboll, skidor, innebandy och basket med tillgång till bl.a. sport – och ishall. Här har man närhet till fina badplatser vid älven med stränder i bästa sydväst-läge. Skoter och skidor på isen, samt elljusspår och löpslingor i skogen är andra trevliga friluftsaktiviteter här.

Barnomsorg & utbildning

Toppenområde starkt förknippat till uttrycket "Alla vi barn i Sunderbyn". Många av dem som vuxit upp här under 70-80-90-talet flyttar tillbaka när de bildat familj. Området är barnrikt med sina fem förskolor: Arealen, Hammaren, Kläppen, Kläppbacken och Storskiftets förskola. Det finns två kommunala grundskolor: Sunderbyskolan (F- års 6) och Kråkbergsskolan (åk 7-9). Luleå gymnasieskola ligger i centrum. För mer information se kommunens hemsida, https://www.lulea.se/utbildning--forskola.html. Sunderby folkhögskola grundades 1826 i Boden men ligger sedan 1910 i Södra Sunderbyn. Skolan erbjuder långa och korta kurser under både dag- och kvällstid samt på distans. Här kan man bl.a. läsa allmän kurs, studiemotiverade folkhögskolekurs, etableringskurs samt kurser inom såväl konst som spelutveckling. I verksamheten ingår även ett konstgalleri, en restaurang samt en hotell – och konferensanläggning som är öppna för allmänheten.

Kommunikation

Området trafikeras av stadsbussar från Luleå lokaltrafik, linje 1 & 2. Även Länstrafiken på Bodenvägen som ligger strax utanför området.

Historia

Sunderbyn var tidigare känt för sortering av timmer som flottades i älven. Många av namnen på gatorna som finns här härstammar från den tiden. Anläggningen som låg på Grundet kallades för "gallringen" och det namnet återkommer i Gallringsvägen. Andra namn som hör till denna verksamhet är Bomvägen och Sorteringsvägen. Sunderbyns historia kan spåras tillbaka i tiden i 500 år. Från början fanns här endast några få bönder i byn och dessa bodde mestadels runt Kråkberget, samma berg där nuvarande Sunderby Folkhögskola ligger. 1899 började ett tegelbruk, Mariebergs tegelbruk, byggas i Södra Sunderbyn. Bruket var redan från början hotat av konkurs men klarade sig trots denna motgång ända tills den slutligen stängdes 1967. Bruket har utöver detta även gett upphov till den huvudled som går genom hela Sunderbyn, Hammaren och Gammelstad: Mariebergsvägen.

Fördelar

#Tennis
#Sport och friluftsliv
#Tryggt
#Restauranger
#Bussar
#Skidspår
#Motionsspår
#Båtliv
#Cykelbanor
#Barnvänligt
#Butiksgata/köpcentrum
#Ishall
#Badstrand
#Ridning
#Hundvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier