Rinkaby 501

Rinkaby 501

Slutpris

2 570 000 kr


Rinkaby— Glanshammar— Örebro

Rinkaby 501


Slutpris
2 570 000 kr

Rinkaby— Glanshammar— Örebro

Villa om 158 kvm med lantligt läge!

I Rinkaby, 15 minuter från centrala Örebro ligger detta charmiga hus i lantlig miljö ett stenkast från Rinkaby kyrka. Entréplanet består av tre sovrum, kök, badrum, tvättstuga/groventré och ett vardagsrum med kamin. Här når du också en takbekläddaltan. På ovanvåningen finns ett allrum samt två stora sovrum. Här finns även ett utrymme som är förberett för dusch/wc med vatten och avlopp. Ytskikt, väggskivor och golv är inte färdigställt.

Huset är byggt -85 och uppvärms idag med elpanna (-14) med vattenburet system på nedervåningen. Man har även installerat ett FTX-system (-15) för ventilationen vilket ger ett behagligt inomhusklimat. Idag har fastigheten trekammarbrunn, men kommunen har erbjudit kommunalt V/A 2024 mot en kostnad på ca. 170 000 kr. Fiber är indraget och påkopplat.

En trädgård full med syrenhäckar och andra planteringar. Växthus, vedbod, grillplats och garage finns på tomten. Ett perfekt boende för dig som vill bo i en lantlig miljö och kunna sätta din egen prägel på bostaden.
Närmsta förskola finns i direkt närhet och sedan finns Glanshammars skola (F-6) ett par kilometer bort. Goda bussförbindelser till både Glanshammar och Örebro. Båtplats nere vid sjön kan hyras för 400 kr./år.
Huset är besiktigat och energideklaraerat!

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
158/15 kvm
Driftkostnad
36 190 kr/år
Tomtarea
2 745 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Rinkaby såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Rinkaby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.