Furuvägen 14

Furuvägen 14

Slutpris

1 850 000 kr


Vingen— Hallsberg

Furuvägen 14


Slutpris
1 850 000 kr

Vingen— Hallsberg

Rymligt hus i fint skick på en lugn återvändsgata...

Välkommen till Furuvägen och ett flexibelt hus där du kan göra större rum eller flera sovrum efter dina behov. Idag är det en portal mellan de två sovrummen på ovanvåningen som skapar tv-rum och sovrum till tonåringen. På ovanvåningen har tonåringen även ett allrum med balkong, klädkammare och badrum med badkar. Entréplanet har ett stort vardagsrum i vinkel med braskamin och utgång till inglasat uterum som byggdes 2018. Här ligger också två ytterligare sovrum, kök, badrum med dusch och tvättstuga med groventré. I anslutning till uterummet sträcker sig altanen mot en insynsskyddad trädgård som gränsar till talldunge med eftermiddag-/kvällssol. Sidobyggnad med garage och förråd. Från Furuvägen är det cykelbana och vidare lugn villagata ner till centrum med affärer, idrottsplats och intilliggande grundskola samt gymnasieskola. Välkommen att boka en visningstid.


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
30 750 kr/år
Tomtarea
450 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-23

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Furuvägen såldes av oss 2022-09-23. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.