Ekersgatan 4 A

Ekersgatan 4 A

Slutpris

2 100 000 kr


Centralt / Väster— Örebro

Ekersgatan 4 A


Slutpris
2 100 000 kr

Centralt / Väster— Örebro

Väl omhändertagen 4 rok i näst intill obelånad förening! Garage finns omgående för 300 kr/mån

Välkommen till Ekersgatan 4 A, brf Örebrohus nr 9, centralt i Örebro. Välskött 4 rok om 98 kvm med gavelläge och fönster åt tre håll. Bostaden har varit i samma familjs ägo sedan år 1978. Kök och vardagsrum ligger intill varandra och har en fin öppning mellan rummen. Tre sovrum, som naturligtvis passar lika bra som hemmakontor, gästrum osv. Balkongen ligger mot innergården, i österläge. Ett helkaklat badrum och en separat wc. Stambyte utfördes år 2014.

Brf Örebrohus 9 är en oerhört stabil och välskött förening. Föreningen har mycket god ekonomi och är näst intill obelånade med sin belåningsgrad på knappa 1 862 kr/kvm. Månadsavgiften ligger på blyga 3 956 kr/mån inkl värme, vatten, bredband, fast elavgift och bostadsrättstillägg. Man har ett gemensamt avtal för hushållsel och bredband, vilket är mycket förmånligt för medlemmarna. Till föreningens 39 lägenheter finns 41 garageplatser (hyra 250-300 kr/mån). Det betyder att alla lägenheter kan hyra minst varsin garageplats. De senaste åren har föreningen bytt fönster, tak, ventilation och säkerhetsdörrar. Till bostaden hör ett stort vindsförråd, ca 12 kvm. Det finns även cykelförråd, två tvättstugor och en innergård. Om du vill investera i en bostadsrätt som verkligen har potential är det här rätt lägenhet och rätt förening för dig!

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga gator, byggnader med historia och allt du behöver alldeles nära. Med cykel tar du dig på 10 min till Universitetssjukhuset och Stadsparken. I närområdet finner du mataffär (ICA Ekershallen), apotek, restauranger, kvarterskrogar, gym, blomaffär mm. I samma hus ligger det mycket uppskattade Helins surdegsbageri. På Ekersgatan 4 A bor du bekvämt och centralt; från ytterdörren tar det inte mer än 5 min att gå till Centralstationen och Slottet!


Boarea
98 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-14

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Ekersgatan såldes av oss 2024-03-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ekersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.