Latorp 908B

Latorp 908B

Slutpris

2 310 000 kr


Latorp— Vintrosa— Örebro

Latorp 908B


Slutpris
2 310 000 kr

Latorp— Vintrosa— Örebro

Välplanerat radhus om 115kvm i lugna Latorp, nybyggt 2017!

Välkommen till Latorp 908B!

I populära Latorp saluförs nu detta fina radhus i bostadsrättsform som byggdes 2017. Bostaden med sina 115kvm bjuder på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Härliga sociala ytor i form av ett vardagsrum på entréplan, ett allrum på övervåningen samt en altan på baksidan av huset. Från altanen kan du njuta av den underbara kvällssolen.
Som köpare får du även mervärden i form av två helkaklade badrum, en praktisk separat tvättstuga samt ett fullutrustat kök av märket Marbodal.

På framsidan finns ett förråd samt en asfalterad uppfart och stenplattor vid entrén.
Fiber finns!

Här bor du i en grönskande natur med närhet till naturreservaten Latorpsängarna och Vinteråsen. Latorp har också ett gott föreningsliv för stora som små. Miniscouter via Elim kyrkan, aktiviteter kring högtidsfiranden av Latorps byalag och ideella själar som brinner för att lära andra om naturreservatens fågelliv. Fjärilsängar anläggs i närområdet och en ny grillplats har upprättats vid dammarna. Dammarna är hemvist åt vattensalamandrar och grodor. Vintertid är dammarna perfekta för skridskoåkning.
För friluftsmänniskan är det en kort biltur till friluftsområdet Kilsbergen och Ånnaboda där man kan bada, träna, vandra och åka skidor.
Endast ett stenkast från bostaden ligger Latorps skola med förskola och klasser upp till årskurs 3. Gångavstånd till två fina lekparker, Ingelstaparken och Lundaparken som rustats 2021.
I intilliggande Vintrosa finns bland annat ICA-affär, pizzeria och Handelsträdgården Tant Grön som är ett populärt besöksmål med café, butik och försäljning av växter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
115 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-03

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Latorp såldes av oss 2022-03-03. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Latorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.