Estabovägen 72

Estabovägen 72

Slutpris

3 000 000 kr


Åsbro— Askersund

Estabovägen 72


Slutpris
3 000 000 kr

Åsbro— Askersund

Magnifik fastighet med sjöutsikt, badhus och ett sagolikt 20-talshus med torn...

Välkommen till en riktig lantidyll i Åsbro, 25 minuter från Örebro. En stor trädgård med gräsmatta och syrénbuskar ramas in av staket och gärdesgård. På fastigheten står ett sagolikt 20-talshus med torn, badhus med uppvärmd pool från 2017, garage, uthus och växthus. En rofylld grusväg övergår till en gångstig och tar dig på ett par minuter ner till Estabosjön (Hemsjön) med gemensam brygga. På andra sidan sjön ligger en fin allmän badplats med bryggor och sandstrand. I Åsbro finns livsmedelsbutik, pizzeria och thaivagn.

20-talshuset smyckas av en pampig amerikansk veranda med tak runt entrén. Stig in i hallen och du kommer till en drömvärld med rosa bröstpanel och randiga tapeter i husets stil. I nästa steg ligger ett stort, lantligt och gediget ek-kök med rutigt golv. Vardagsrummet är utbyggt och har tak upp till nock samt burspråk med panoramafönster mot altanen och trädgården. På entréplanet finns även två kontorsrum, hobbyrum med utgång, badrum och tvättstuga. Trappan till ovanvåningen fortsätter i hallens anda med bröstpanel och tapet. Första sovrummet överraskar med ett par trappsteg upp till tornet med takfönster och ett nersänkt badkar. Tornet och badet skapades som en kärleksgåva år 2004, till frun som inte ville flytta in i huset utan badkar... Nästa sovrum går i blått och har en platsbyggd säng. Master bedroom ligger längst in med panoramafönster och stora garderober. Badhuset byggdes 2017 och har en uppvärmd nersänkt pool, bar och sociala ytor. Två sidor har öppningsbara glaspartier mot trädgården. Här är det bara fantasin som sätter gränser för hur du vill skapa ditt sagolika drömhem... Boka en visningstid på Mäklarhusets hemsida.


Boarea/biarea
220/36 kvm
Driftkostnad
44 140 kr/år
Tomtarea
2 465 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-06-27

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Estabovägen såldes av oss 2021-06-27. Se alla våra försäljningar i Åsbro samt även på Estabovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.