Skogsmullevägen 8

Skogsmullevägen 8

Slutpris

2 600 000 kr


Dyltabruk— ÖREBRO

Skogsmullevägen 8


Slutpris
2 600 000 kr

Dyltabruk— ÖREBRO

Ljusa ytskikt!

Välkommen till Skogsmullevägen 8, belägen på lugn återvändgata i barnvänliga Ölmbrotorp. Här erbjuds du som köpare en mycket smakfull 2-plansvilla där det bara är att flytta in. Villan som är på ca 180 kvm fördelad på 7 rok varav hela 5 sovrum är perfekt för den stora familjen!. Invändigt finner du genomgående ljusa ytskikt och från hallen kommer man in i vardagsrummet med kamin som är eldningsbar. Köket som är från Ballingslöv är rymligt och renoverades år 2011. Vidare återfinns på entréplan ett sovrum,separat wc samt tvättstuga. På övre plan ligger hela 4 st sovrum, ett rymligt allrum samt ett badrum som renoverades år 2005. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a balkong, soldäck, inglasat uterum, lekstuga samt stadsnät. Bergvärme bidrar till den relativt låga uppvärmningskostnaden. Stort och rymligt garage med förråd och marksten på garageuppfarten. Larm finns. Nära till skola samt dagis som ligger på promenadavstånd. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad!Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro.


Boarea/biarea
180/68 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
782 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2015-01-12

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Skogsmullevägen såldes av oss 2015-01-12. Se alla våra försäljningar i Dyltabruk samt även på Skogsmullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.