Kvistbro Hulvikstorp 4074

Kvistbro Hulvikstorp 4074

Slutpris

1 600 000 kr


Fjugesta— Lekeberg

Kvistbro Hulvikstorp 4074


Slutpris
1 600 000 kr

Fjugesta— Lekeberg

Fri utsikt!

Drömmer du om att bo lantligt och få sätta din egen prägel på ditt drömhus? Då är detta något för dig! Idylliskt beläget med fri sikt över åkrar och ängar ligger detta renoveringsobjekt byggt 1909 med friköpt tomt. Utvändigt är huset omålat 2017, samma år omålades och byttes tak på uthusen. Fiber är påkopplat och det är kommunalt vatten/avlopp. Pelletspanna och luftvärmepump (2018) som värmekälla. Finns även kakelugn, eldningsförbud men går att åtgärdas. Bra förvaring i form av uthus med förråd, stor lada som kan inredas samt garage med plats för två bilar.

Huset består av 6 rum och kök som disponeras på 3 sovrum (möjlighet till 5), vardagsrum och matsal. Wc på entréplanet och badrum på ovanvåningen. Samtliga rum är ljusa och luftiga!

Idyllisk trädgård full med körsbärs- och äppelträd, vinbär, björnbär- och hallonbuskar! Barnvänligt och lugnt område där närmsta förskola/skola finns inne i Fjugesta och här hittar du även vårdcentral, matbutiker och systembolag. För den badsugna finns Sannabadet i närområdet! Ca. 1 mil till Lanna och 3 mil till Örebro. Huset är besiktigat och energideklaraerat - läs mer under dokument och länkar.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/30 kvm
Driftkostnad
29 305 kr/år
Tomtarea
3 460 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kvistbro Hulvikstorp såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Fjugesta samt även på Kvistbro Hulvikstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.